The_Erinch
Favori Üye
Ama hepsi de iyi konulardı abi.Bu hafta "Konu Dışı" çok çalıştım ben.
Sağol Emrecim.Ama hepsi de iyi konulardı abi.
Ne demek abi, içinde 'emek' olan her şeye tam destek.Sağol Emrecim.
Okuyup,yorum yapman değerli.
Bu hafta "Konu Dışı" çok çalıştım ben.
Sağol canım 🥰ikisinede bayıldım abimmm
Sağol canım 🥰
🤗🤗🤗Ne demek abi, içinde 'emek' olan her şeye tam destek.
Öylesine beğendim mesajı.Forumda Zeki Kayahan Coşkun dinleyen bulmama çok sevindim. @DarkLegenD şu an dinliyor musun ?
@The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy @Sherlock @bazinga @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @xdragxx @Özgür @Aserat @tolgab @Gerekli24
Forumda Matrax radyo programını dinleyen var mı?
Maelesef@The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy @Sherlock @bazinga @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Tolstoyevski @xdragxx @Özgür @Aserat @tolgab @Gerekli24
Forumda Matrax radyo programını dinleyen var mı?
@Dosi radyo dinliyor musun ?Bugün KPSS sınavı var, başta @Bully olmak üzere tüm herkese bol şans dilerlm. Umarım herkes hakkında hayırlısı olanı elde eder.
Bizim eğitimi sistemi çok farklı ve ne Üniversite'ye girerken ne de bitirince böyle büyük sınav stresi yaşadım ama o heyecanı bilirim
Kolay gelsin herkese
Hayır, sadece mutfakta iş yaparken müzik ile alakalı canlı radyoları açtığım oluyor. O yukarda bahsettiğin radyoyu hiç dinlemedim.@Dosi radyo dinliyor musun ?
Dinlemeni tavsiye ederim.Kafa radyo da hafta içi 22 'de başlıyor bağlantılar gece 00 sularında oluyor.Çok eğlenceli bana hitap etti.Belki sana da edebilir.Hayır, sadece mutfakta iş yaparken müzik ile alakalı canlı radyoları açtığım oluyor. O yukarda bahsettiğin radyoyu hiç dinlemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?