Panter Emel, Çok Akustik 'i seyrettin mi?Hasibe'nin yanına gidiyordum ben masumca
Panter Emel, Çok Akustik 'i seyrettin mi?Hasibe'nin yanına gidiyordum ben masumca
Hasibe ve Birgül teyzemizi Göreçkilerden koruyorduk.O konakta neler yaptınız 😱 @slhttnmtl
Türkiye en azından İrlandaya göre daha az aşı yapıyorHasibe ve Birgül teyzemizi Göreçkilerden koruyorduk.@slhttnmtl
Fransız arkadaşımdan o da bohemian Dubline üye birde bordeaux ya üye olmak istiyorduEsege cilve yap demişler, çifte atmış.
Fragmanını görmüştüm de maalesef açamadım ya, zaten performanslarını yt'den kaç kere dinledim.@slhttnmtl kanal d yi açar msn?
Müsait bir zaman dilimi belirle de konuşalım.Fragmanını görmüştüm de maalesef açamadım ya, zaten performanslarını yt'den kaç kere dinledim.
2 doz daha eklendi gittiğimde İrlandada iki doz daha olacağımMüsait bir zaman dilimi belirle de konuşalım.
Amaa dizisiz olmuyor ki
Ben artık dizi izlemiyorum, TV DAHİ AÇMIYORUM gayet de oluyor. Arada güzel şeyler oldu mu internetten onlara bakıyorum.Yooo gayet oluyor bu forumda senin kadar izleyen başka biri yok.
Ben artık dizi izlemiyorum, TV DAHİ AÇMIYORUM gayet de oluyor. Arada güzel şeyler oldu mu internetten onlara bakıyorum.
Eyvallah haci teyze darısı başına.Valla harikasın emrecan
Eyvallah haci teyze darısı başına.Şimdiden bırakmaya başla....
Örnek alValla harikasın emrecan
Eyvallah haci teyze darısı başına.Şimdiden bırakmaya başla....
Zaman sana görünmüyorZaman ne gösterecek bakacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?