Emre Ozansoy
Moderatör
Elite izlemeyi düşünüyorum ben abi.@Zeyno @Emre Ozansoy Yabancı dizi deneyimi açısından Lost yada Greys Anatomy başlayın emi 👌
Elite izlemeyi düşünüyorum ben abi.@Zeyno @Emre Ozansoy Yabancı dizi deneyimi açısından Lost yada Greys Anatomy başlayın emi 👌
Evil yazdim çıkmadi@BARON男爵 The Boys izliyor musun? Son sezon 5. Bölümüde bugün izledim.
@Forumdash Sen Evil adlı diziyi izledin mi hiç? Bu arada Mezarlıkta 3. Bölüme başlayacağım birazdan 🤭🤭
@Zeyno @Emre Ozansoy Yabancı dizi deneyimi açısından Lost yada Greys Anatomy başlayın emi 👌
@Gerekli24 Hoşgeldin, nasıl geçti?
Evil yazdim çıkmadi
Netflixte arıyorum bende
Doğaüstü olaylar, şeytan, melek, Gizem, fantastik öğeler bolca var.. İlgili olayları din ve bilim arasında değerlendirmeye çalışan bir grubun hikayesi 3.sezonu gördü.Netflixte arıyorum bendeYok izlemedim.
Şimdi araştirdim bu da platform dizisiymişDoğaüstü olaylar, şeytan, melek, Gizem, fantastik öğeler bolca var.. İlgili olayları din ve bilim arasında değerlendirmeye çalışan bir grubun hikayesi 3.sezonu gördü.
Şimdilik Kenobi'yi izliyorum diğer yandan The Boys'un bitmesine bekliyorum ki 2 günde bitireyim ve Halo var onu da listeye ekledim.@BARON男爵 The Boys izliyor musun? Son sezon 5. Bölümüde bugün izledim.
@Forumdash Sen Evil adlı diziyi izledin mi hiç? Bu arada Mezarlıkta 3. Bölüme başlayacağım birazdan 🤭🤭
@Zeyno @Emre Ozansoy Yabancı dizi deneyimi açısından Lost yada Greys Anatomy başlayın emi 👌
İnstagramdaki mi@Gizmen Resimdeki sen misin yoksa eski resim mi?
------
@dreamy @Forumdash bu torun artist artist geziyor, bir pozlar sosyal medyada, doktor olunca unutur laaa bizi bu
Bu gün akşama doğru çektim. Bir operasyon geçirdiğim için absürt göründüğümün farkındayım
Kerataya baksen miras miras yok ona söylersin ona@Gizmen Resimdeki sen misin yoksa eski resim mi?
------
@dreamy @Forumdash bu torun artist artist geziyor, bir pozlar sosyal medyada, doktor olunca unutur laaa bizi bu
Başlayayım başlamasına da özellikle Greys Anatomy e başlarsam ben 18 sezonu bitirene kadar ömrüm yeterli olur mu bilemedim 🤔🤭🤭@Zeyno @Emre Ozansoy Yabancı dizi deneyimi açısından Lost yada Greys Anatomy başlayın emi 👌
Fair city e başla dizi 33 sezon 4050.bölümdeBaşlayayım başlamasına da özellikle Greys Anatomy e başlarsam ben 18 sezonu bitirene kadar ömrüm yeterli olur mu bilemedim 🤔🤭🤭
Kesin çözüm direk mezara götürür diyorsun yaniFair city e başla dizi 33 sezon 4050.bölümde
yanlış söyledim 5017 bölümde yayınlamışlar 33 sezon fair city @Zeyno @serhatt @Forumdash @12.Adam @xemrexxx birde dizi türü polisiyeymiş eskidenKesin çözüm direk mezara götürür diyorsun yani
Normal abi geçen seneden iyi ama sınavda geçen seneye göre kolaydı sıralamaya bakacağız artık@BARON男爵 The Boys izliyor musun? Son sezon 5. Bölümüde bugün izledim.
Nerden buldum 33 Sezon 5017.Bölümü yayınlayan dizi ve hala devam ediyor @dosimosi @12.Adam @HeisenBerg @EmreCan @serhatt @12.Adam @The_Erinch @serhatt @12.Adam @Gerekli24Normal abi geçen seneden iyi ama sınavda geçen seneye göre kolaydı sıralamaya bakacağız artık
Oha bu nasıl senaryo@Doğan nerden buldum İrlanda’daki izlediğim dizi polisiyeymiş ben mecbur kaldım yasak elma şekline çevirmeye bizde öyle polisiye konular işlenmez
Yok kilisede tecavüz küçücük çocuğa Papa tarafından yada oğlu tarafından ardından ikiside daha çocuk batıl inanç mafyası 13 numarayı eve giren kayboluyor
Korona virüsten korkup sarılmak isteyen birisine beyzbol sopasıyla camdan uçuruyor adam ölüyor eski ekip lideri dosyayı kapatmaya çalışıyor delilleri karartıyor kaza diye göstermeye çalışıyor
------
@Angelica Başlangıç bölümleri aylık 50 euro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?