Eskisinden daha kalın bir şekilde gelmiş ikonlar. Patron bize resmen alın kör herifler size kocaman ikonlar veriyorum dedi @Emre Ozansoy @12.Adam
Bu arada hala aydınlık tema kullananlar olduğunu görmek dehşete düşürdü, sorun oradaymış. Nasıl kullanıyorsunuz bu bembeyaz temayı.Eskisinden daha kalın bir şekilde gelmiş ikonlar. Patron bize resmen alın kör herifler size kocaman ikonlar veriyorum dedi @Emre Ozansoy @12.Adam
Eline sağlık, güzel olmuş
Vay bee yılların aydınlık teması daha yeni yetme karanlık temaya yenik düşmüş demek haBu arada hala aydınlık tema kullananlar olduğunu görmek dehşete düşürdü, sorun oradaymış. Nasıl kullanıyorsunuz bu bembeyaz temayı.
Sevdim, güzel duruyor. Eline sağlık.
Bilgisayarda dark mode kullanıyorum ama telefonda da oluyor, tekrar değiştir falan uğraştırıyor.Bu arada hala aydınlık tema kullananlar olduğunu görmek dehşete düşürdü, sorun oradaymış. Nasıl kullanıyorsunuz bu bembeyaz temayı.
Zaten çalışıyordu kardeşim, sayın admini boşuna uğraştırdınız.Eskisinden daha kalın bir şekilde gelmiş ikonlar. Patron bize resmen alın kör herifler size kocaman ikonlar veriyorum dedi @Emre Ozansoy @12.Adam
Dark temada çalıştığını söyleseydiniz sayın admini uğraştırmayıp oraya geçerdim ben de ama şimdi burada düzelmişken dark temaya geçmek olmaz artık @bazingaZaten çalışıyordu kardeşim, sayın admini boşuna uğraştırdınız.
Körku olacaksın be kardeşimi, dark tema varsa dark tema kullanılır.Dark temada çalıştığını söyleseydiniz sayın admini uğraştırmayıp oraya geçerdim ben de ama şimdi burada düzelmişken dark temaya geçmek olmaz artık @bazinga
Eskiden dark tema mı vardı kardeşim. Yeni yeni icatlar çıkarmayın başımızaKörku olacaksın be kardeşimi, dark tema varsa dark tema kullanılır.
Muhteşem 😂
Eskisinden daha kalın bir şekilde gelmiş ikonlar. Patron bize resmen alın kör herifler size kocaman ikonlar veriyorum dedi @Emre Ozansoy @12.Adam
Bu arada hala aydınlık tema kullananlar olduğunu görmek dehşete düşürdü, sorun oradaymış. Nasıl kullanıyorsunuz bu bembeyaz temayı.
Vay bee yılların aydınlık teması daha yeni yetme karanlık temaya yenik düşmüş demek ha
Karanlık tema içimi karartıyor ya aydınlık tema iyidir
Seni alakadar etmez.Bak işine.Zaten çalışıyordu kardeşim, sayın admini boşuna uğraştırdınız.
Adam.Dark temada çalıştığını söyleseydiniz sayın admini uğraştırmayıp oraya geçerdim ben de ama şimdi burada düzelmişken dark temaya geçmek olmaz artık @bazinga
Aydınlık kullananlar hain mi ilan ediliyor?Körku olacaksın be kardeşimi, dark tema varsa dark tema kullanılır.
Kütük @Sherlock laftan anlamıyor. Göbeği kafasından büyük yoldaşım.Eskiden dark tema mı vardı kardeşim. Yeni yeni icatlar çıkarmayın başımıza
Hayati Özgül TFF Başkanı olursa daha adaletli bir lig olurKötü planları olmasın isott
Hayati Özgül TFF Başkanı olursa daha adaletli bir lig olur
Böyle çok anormal bir lig oldu
Peynirli makarna diye bir kitap okudum aslında dizi senaryosu ilk önce roman yazmış baya bir heyecanlı roman bilim kurgu polisiye fantastik @bazinga @serhatt @Forumdash @xemrexxxBu arada hala aydınlık tema kullananlar olduğunu görmek dehşete düşürdü, sorun oradaymış. Nasıl kullanıyorsunuz bu bembeyaz temayı.
Tam polisiye dizi olur diyorsun yani el atalım hemen ☺️Peynirli makarna diye bir kitap okudum aslında dizi senaryosu ilk önce roman yazmış baya bir heyecanlı roman bilim kurgu polisiye fantastik @bazinga @serhatt @Forumdash @xemrexxx
------
@ozmoturk @serhatt @seyfullXh
Fenerbahçe maçı nerde oynayacak Hiç bir Türk takımını istemiyorlar maymun çiçeği hastalığından kaynaklıAslında çok arada kaldım.Listemde ikinci sıraya koyup koymamak arasında gidip geldim.Mor Ve Ötesi nin parçası da oldukça güzeldi.Manga'nın parcasi dile pelesenk olacak bir parça yapmıs gibi bir izlenim yarattı. @phoebebuffay @kerem
Aslında Mor'un şarkısı daha iyi ama son zamanlarda doygunluk verdiği için hiç dinlemeyince 1-2 sıra alta aldım.Aslında çok arada kaldım.Listemde ikinci sıraya koyup koymamak arasında gidip geldim.Mor Ve Ötesi nin parçası da oldukça güzeldi.Manga'nın parcasi dile pelesenk olacak bir parça yapmıs gibi bir izlenim yarattı. @phoebebuffay @kerem