Sohbet & Muhabbet Konusu

Eskisinden daha kalın bir şekilde gelmiş ikonlar. Patron bize resmen alın kör herifler size kocaman ikonlar veriyorum dedi :A @Emre Ozansoy @12.Adam

Eline sağlık, güzel olmuş :D
Bu arada hala aydınlık tema kullananlar olduğunu görmek dehşete düşürdü, sorun oradaymış. Nasıl kullanıyorsunuz bu bembeyaz temayı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Bu arada hala aydınlık tema kullananlar olduğunu görmek dehşete düşürdü, sorun oradaymış. Nasıl kullanıyorsunuz bu bembeyaz temayı. :A
Vay bee yılların aydınlık teması daha yeni yetme karanlık temaya yenik düşmüş demek ha :A

Karanlık tema içimi karartıyor ya aydınlık tema iyidir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Zaten çalışıyordu kardeşim, sayın admini boşuna uğraştırdınız. :A
Dark temada çalıştığını söyleseydiniz sayın admini uğraştırmayıp oraya geçerdim ben de ama şimdi burada düzelmişken dark temaya geçmek olmaz artık :A @bazinga

Muhteşem 😂
Eskisinden daha kalın bir şekilde gelmiş ikonlar. Patron bize resmen alın kör herifler size kocaman ikonlar veriyorum dedi :A @Emre Ozansoy @12.Adam

Eline sağlık, güzel olmuş :D

Vay bee yılların aydınlık teması daha yeni yetme karanlık temaya yenik düşmüş demek ha :A

Karanlık tema içimi karartıyor ya aydınlık tema iyidir :A

Zaten çalışıyordu kardeşim, sayın admini boşuna uğraştırdınız. :A
Seni alakadar etmez.Bak işine. :A
Dark temada çalıştığını söyleseydiniz sayın admini uğraştırmayıp oraya geçerdim ben de ama şimdi burada düzelmişken dark temaya geçmek olmaz artık :A @bazinga
Adam. :A
Körku olacaksın be kardeşimi, dark tema varsa dark tema kullanılır. :A
Aydınlık kullananlar hain mi ilan ediliyor? :A
Eskiden dark tema mı vardı kardeşim. Yeni yeni icatlar çıkarmayın başımıza :A
Kütük @Sherlock laftan anlamıyor. Göbeği kafasından büyük yoldaşım. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: NES and xemrexxx
Aslında çok arada kaldım.Listemde ikinci sıraya koyup koymamak arasında gidip geldim.Mor Ve Ötesi nin parçası da oldukça güzeldi.Manga'nın parcasi dile pelesenk olacak bir parça yapmıs gibi bir izlenim yarattı. @phoebebuffay @kerem
Fenerbahçe maçı nerde oynayacak Hiç bir Türk takımını istemiyorlar maymun çiçeği hastalığından kaynaklı
Maç ya dailymount parkta olur
Birde wateford Var @12.Adam

Aslında çok arada kaldım.Listemde ikinci sıraya koyup koymamak arasında gidip geldim.Mor Ve Ötesi nin parçası da oldukça güzeldi.Manga'nın parcasi dile pelesenk olacak bir parça yapmıs gibi bir izlenim yarattı. @phoebebuffay @kerem
Aslında Mor'un şarkısı daha iyi ama son zamanlarda doygunluk verdiği için hiç dinlemeyince 1-2 sıra alta aldım. :A

Güzel şarkılar var son zamanlarda, gelecek haftalar listeden ümitliyim. :A

@BARON男爵 The Boys izliyor musun? Son sezon 5. Bölümüde bugün izledim.

@Forumdash Sen Evil adlı diziyi izledin mi hiç? Bu arada Mezarlıkta 3. Bölüme başlayacağım birazdan 🤭🤭

@Zeyno @Emre Ozansoy Yabancı dizi deneyimi açısından Lost yada Greys Anatomy başlayın emi 👌

@Gerekli24 Hoşgeldin, nasıl geçti?

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan