Bilmesen ayıplardım seni.İlgim sıfır voleybola.İlkokulda beden eğitimi dersinde arada oynardık. Sonra ne oynadım, ne de izledim.@Aserat'ın sevdiğini biliyorum ama. O Ses Yılbaşı kadrosunda en çok gelen voleybolcular ilgisini çekmişti.
Bilmesen ayıplardım seni.İlgim sıfır voleybola.İlkokulda beden eğitimi dersinde arada oynardık. Sonra ne oynadım, ne de izledim.@Aserat'ın sevdiğini biliyorum ama. O Ses Yılbaşı kadrosunda en çok gelen voleybolcular ilgisini çekmişti.
Balkonda çay keyfi yapıyorum.Bilmesen ayıplardım seni.Survivor başlayana kadar bak bari.
Telefondan bak .Balkonda çay keyfi yapıyorum.Püfür püfür esiyor rüzgar, hiç keyfimi bozamam şimdi.
Twitterdan ne olmuş, ne bitmiş diye takip ediyorum.Telefondan bak .
Gündemde neler var ? Twitter da filenin sultanlarından kim ön planda?Twitterdan ne olmuş, ne bitmiş diye takip ediyorum.Artık ana haber izlemiyorum, orada gündemle ilgili her şey mevcut zaten.
Ebrar ve Hande'yi gördüm bir tek.Gündemde neler var ? Twitter da filenin sultanlarından kim ön planda?
Teşekkürler 😊Ebrar ve Hande'yi gördüm bir tek.Gündem yine çok hararetli.
Rica ederim. Senin reyisinde TT olmuş ama moralimi bozmamak için tıklamadım.Teşekkürler 😊
Bende de var aynı sorun.@bazinga bir sorunum var.Bildirim ve mesajlar butonu bende gözükmüyor.Neden acaba ?
Demek forumdan kaynaklı sevindim.Bende de var aynı sorun.
@bazinga bir sorunum var.Bildirim ve mesajlar butonu bende gözükmüyor.Neden acaba ?
Nerede, ekran görüntüsü atabilir misiniz?Bende de var aynı sorun.
Bilgisayarda da var mı problem bilmiyorum ama telefonda böyle gözüküyor.Nerede, ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Nerede, ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Benim ekran da böyle. Ben de benim telde sorun oldu diye telefonu kurcalıyordumBilgisayarda da var mı problem bilmiyorum ama telefonda böyle gözüküyor.
Geçmişi falan temizleyecektim ben ama Allah'tan tek bende olmadığını öğrendim.Benim ekran da böyle. Ben de benim telde sorun oldu diye telefonu kurcalıyordum
Benim ekran da böyle. Ben de benim telde sorun oldu diye telefonu kurcalıyordum
1. Ben 2. Emre 3. UtkuGeçmişi falan temizleyecektim ben ama Allah'tan tek bende olmadığını öğrendim.
Pcde de durum aynıymış bu arada. Orada da semboller gözükmüyor. @bazinga1. Ben 2. Emre 3. Utku
@bazinga bir sorunum var.Bildirim ve mesajlar butonu bende gözükmüyor.Neden acaba ?
Nerede, ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Bilgisayarda da var mı problem bilmiyorum ama telefonda böyle gözüküyor.
Benim ekran da böyle. Ben de benim telde sorun oldu diye telefonu kurcalıyordum
Bende her şey çok net, sen inanma bu adamlara sayın admin.Pcde de durum aynıymış bu arada. Orada da semboller gözükmüyor. @bazinga
Derin Şerlok...
Gizli admin olduğum ekran görüntüsünde çıkmamış neyse ki...Derin Şerlok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?