@Angelica , müzik listeni ve kicktipp tahmini ihmal etme.
Kictipp tahmini tmm da müzik listemi yapam dur iyi hatırlattın
@Angelica , müzik listeni ve kicktipp tahmini ihmal etme.
Sen hesaptan mı çıkıyorsun? Cihazı mı kapatıyorsun ?Valla unutkanım yapmadan çıkıp gitmişim forumdan
Benim şanşım yok her halde İrlandadaydım pandemi çıktığında Meksikalı bir kızdan yardım istasim yasak diye alışveriş merkezine gitmem diye ona teşekkür diye Yemek ısmarlıyım Dedim Venedik’e gittiŞifrelerim kayıtlı forumdan çıkmıştım twiitere bakıyordum
Benim şanşım yok her halde İrlandadaydım pandemi çıktığında Meksikalı bir kızdan yardım istasim yasak diye alışveriş merkezine gitmem diye ona teşekkür diye Yemek ısmarlıyım Dedim Venedik’e gitti
Zimmer amcamın eserlerini sıralamak zor... Favori bu diyemeyecek kadar efsane...
Görseldeki programı takip ediyor musun?.... Elit bir program...Zimmer amcamın eserlerini sıralamak zor... Favori bu diyemeyecek kadar efsane...
Hayır, herhangi bir Youtube programı takip etmiyorum...Görseldeki programı takip ediyor musun?.... Elit bir program...
Konudaki mesaja sen mi ayar çektin?@MasacRE bir süre bu bölümde takılayım. Mesaj sayısı sayaca işlemiyor malum sjjsjjs
@Maskeli Fedai , Bully'e bildirmedimTurabi'yi hiç sevmediğini biliyorum. Lafı geçti en son.
Ayrıca @12.Adam , Bully'nin favorisi Adem bu sene
Gibi kısmıysa evetKonuda mesaja sen mi ayar çektin?
Evet, o kısım. Ben bazen dikkatsiz oluyorumGibi kısmıysa evetbi öğrenemedin. Etiketin ile bu ay hava atmak istiyorsan dikkat et
Bazen mi?Evet, o kısım. Ben bazen dikkatsiz oluyorum
Sizde hiç yardımcı olmuyorsunuz ama biraz esnek olun canım.Bazen mi?bence herzaman
Üstüne çizik atmayarak yeterince yardımcı oluyoruz gibiSizde hiç yardımcı olmuyorsunuz ama biraz esnek olun canım.
Yavaş yaktın beni su çoook sıcak azıcık ılıştır.Üstüne çizik atmayarak yeterince yardımcı oluyoruz gibi
Sen yakmaya çalıştıkça aslında buz gibi su atıyoruz üstüneYavaş yaktın beni su çoook sıcak azıcık ılıştır.
Dozunu iyi ayarlarım.Sen yakmaya çalıştıkça aslında buz gibi su atıyoruz üstüne(mesajları anlamayanlar için 12.Adam sanıldığı kadar abartılı davranmıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?