Sohbet & Muhabbet Konusu

Yooo. Ben kim yazarsa yazsın sinir bozucumu atıp lafımı ediyorum ki. Sana da sert tepki falan göstermedim sert tepki göstermek istesem niye geyikle yapim ki bunu

Yooo. Ben kim yazarsa yazsın sinir bozucumu atıp lafımı ediyorum ki. Sana da sert tepki falan göstermedim sert tepki göstermek istesem niye geyikle yapim ki bunu
Hatalıydım bugün bunu kabul ediyorum. Maskeli hakkında yazmaya çalıştım. Bir daha asla ve asla olmayacak. Dersimi misli ile aldım. @Maskeli Fedai 'de artık sizin o muhabbetlere beni etiketlemesin veya Aykut Enişte konusunda olduğu gibi alıntı edip o imalar ve benzeri olaylarda dahil etmesin.
Benden bu kadar.

Reactions: xdragxx
Niye bu kadar ciddiye alıyon mosi.. Altı üstü şakalaşıyoruz..

Reactions: Dosi
@Cervantes Nasılsın kardeşim? Nasıl gidiyor hayat?

@eskici Sende bir varsın bir yoksun meydanı @xemrexxx bıraktın 🤭🤭🤭🤭

@Yakamoz-Asi Nasıl oldun dostum? Daha iyi misin?

@Tolstoyevski Sen napıyorsun, sanki yoksun 2 gündür öyle sezdim. Sınav?

@AteşBöceği Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor çocuklarla?

@dreamy Doktorum Taylor için girip çıkmışın 🙄 @Forumdash Deden de görünmezlik pelerini ile yaşıyor forumda artık.

@mrt-06 Anıtkabir gezin nasıldı 😊😊 Eltin @xBUGRAx nerelerde 🤭

Cuma’ya bitiyor inşallah sınav dönemi, arada soluklanıp buraya bakıyorum Twitter’a filan ama Bugün akşama doğru okul kütüphane yaparım gibi

Etkinlik ne zaman başlıyordu senin

Daha iyiyim abi. Bir şey kalmadı sayılır. Az biraz daha toparlanmam gerek. Ilaçlar yorgunluk yapıyor. Ama 1 haftada 2 kilo verdirdi hastalık.

Sen nasılsın?

Reactions: The_Erinch
Cuma’ya bitiyor inşallah sınav dönemi, arada soluklanıp buraya bakıyorum Twitter’a filan ama Bugün akşama doğru okul kütüphane yaparım gibi

Etkinlik ne zaman başlıyordu senin
Tahmin ettim zaten, umarım istediğin gibi geçiyordur sınavların, Patronun @Dosi de izin verdi sana 😁😁😁
Bakalım ZeyZey in En Favorisi Finale gelsin, araya ilk turları atmayı planlıyorum ama senle konuşuruz, kimseyi sıkboğaz etmeyelim 😊🤗
------

Daha iyiyim abi. Bir şey kalmadı sayılır. Az biraz daha toparlanmam gerek. Ilaçlar yorgunluk yapıyor. Ama 1 haftada 2 kilo verdirdi hastalık.

Sen nasılsın?
Tekrardan geçmiş olsun kardeşim, güzel haberlerini duymak sevindirdi.
Giden kilo olsun sağlığından değerli değil, 3 gün @Tolstoyevski ile takıl 10 kg alırsın 🤭🤭🤭🤭
Bende ne olsun, Pazar günü geçiriyoruz, akşama doğru Pazartesi sendromuna girerim 😁😁

@Tolstoyevski çok mu yiyiyor.

Iyi pazarlar abi. Evet o sendromu bilirim. Akşama doğru bastırır.

Adamın yemediği besin öğesi yok..çaktımı sana oradan beyin,bağırsak,böbrek
@Tolstoyevski
Iyyyy aman kalsın bu bağırsak kaldırmaz artık öyle şeyleri.
Dün kokoreç yemiştim, yok böyle lezzet insan parmağını bile yemek istiyor
İşkembe de olsa yanında Off… Kahvaltıda bile işkembe içebilirim… Ciğeri de severim, yürek keza… ki @Dosi de yürek tutkunu bildiğim kadarıyla ve tüm bu saydıklarımı benim kadar seviyor asıl ona söylenin ben öğrencisi sayılırım bu yemek konularda

Hayvanların üst bölgeri ile aran nasıl
@Yakamoz-Asi

@Yakamoz-Asi
Kelle paça da severim, göz-dil-beyin fark etmez benim için yeter ki yenilebilir ve zararsız olsun

Çiğ kıyma ve hamsi yemişliğim de var ama çok az miktarlarda, zararlı ve parazite neden olabilir fazla tüketmek sırf bu yüzden çiğ yemiyorum
@Yakamoz-Asi

Reactions: Yakamoz-Asi
Kokoreç hiç yemedim bu 1
İşkembe çorbası tr de çorbacıda severim. Lezzeti çorba kesinlikle bu 2.

Ciğeri pek yemiyorum ama lokantada olanlar güzeldir. Yürek ise evdekiler seviyor bende tüketiyorum sık sık ama hastası değilim bu 3
Fakatt kelle paça haşlarlarlar onu çok severim öyle yemeyi

Çiğ patates yedin mi ; ben yedim.

Reactions: Tolstoyevski

@Yakamoz-Asi

Ben anladım siz yine beni hastaneye hemşirelerin eline düşmemi istiyorsunuz.

İşte böyle arkandan atıp tutuyor bu adam..senide kendine benzetti
@Tolstoyevski

Çiğ patates yedin mi ; ben yedim.
Çiğ patates denedim ama sarmıyor birkaç ısırık sonrası, tadı güzel değil Yani

2022’de mutlaka hasret gider o konuda

Reactions: Dosi