Aman 🤫1 Frank 10 bucuk TL. Erken kalkmaya değmez mi
Hadi iyi geceler
İyi geceler.
Neden KrBuda ezdi bizi gitti beeee.. @Forumdash
Olsun ben İsveç Kronu biriktirmeye devam ediyorum
@Tolstoyevski @Dosi
İyi geceler kardeşim.
Aman 🤫1 Frank 10 bucuk TL. Erken kalkmaya değmez mi
Hadi iyi geceler
Neden KrBuda ezdi bizi gitti beeee.. @Forumdash
Olsun ben İsveç Kronu biriktirmeye devam ediyorum
@Tolstoyevski @Dosi
İyi geceler kardeşim.
Dedim yaaaa en uygunu o bu aralarAman 🤫
İyi geceler.
Neden Kr
Dur tahmin edeyim. Köttbullar (köfte)Dedim yaaaa en uygunu o bu aralar
Biriktirip biriktip hepsini IKEA da ezicem
Aman 🤫
İyi geceler.
Neden Kr
Hiç izlemedim bunu daLocke and Key 2. sezonu bitirmek üzereyim ben @Forumdash
Sonrada Another Life 2.sezonu var.Hiç izlemedim bunu da
Buna da bakmadım Şimdi hangi dizi diye baktım da sevmediğim oyuncu var hiç bakmam gibiSonrada Another Life 2.sezonu var.
Olm normalde izlerdin sen köşede bucakta ki dizileri bak..hayalkırıklığı yaşattın şimdi.Buna da bakmadım Şimdi hangi dizi diye baktım da sevmediğim oyuncu var hiç bakmam gibi
Fırsatım olsa izlerdim. Şuan @kerem'le barbarians dizisine başlıcaktım hala yuzune bakamadım dizinin Sen izlemiştirsin kesinOlm normalde izlerdin sen köşede bucakta ki dizileri bak..hayalkırıklığı yaşattın şimdi.
İsmini duydum ama izlemedim. Aslında Prime da bir dizi var Nicola Kidman oynuyor. Ona bakacaktım unuttum.Fırsatım olsa izlerdim. Şuan @kerem'le barbarians dizisine başlıcaktım hala yuzune bakamadım dizinin Sen izlemiştirsin kesin
Yarın ugradiğimda ugrarim konuya o zaman Ben şimdi çıkıyorum. Şu işlerimi halledim yine forumun gece bekçisi olurumİsmini duydum ama izlemedim. Aslında Prime da bir dizi var Nicola Kidman oynuyor. Ona bakacaktım unuttum.
@Tolstoyevski kesin konusunu açar bana canım benim
Bende kaçıyorum dostum.Yarın ugradiğimda ugrarim konuya o zaman Ben şimdi çıkıyorum. Şu işlerimi halledim yine forumun gece bekçisi olurum
İlk bölüm terkim bende.Fırsatım olsa izlerdim. Şuan @kerem'le barbarians dizisine başlıcaktım hala yuzune bakamadım dizinin Sen izlemiştirsin kesin
Sana yakın diye önerdik Ben daha ilk bölüme bakmadim baktın mı bak doğru söleİlk bölüm terkim bende.
Sen önermiştin birde. Neyse hafta sonu tamamlarız belki.
Bölüm yorumu yapıp seni etiketledim hatta görmedim deme.Sana yakın diye önerdik Ben daha ilk bölüme bakmadim baktın mı bak doğru söle
Hayırrrrrr 😱 bakınıyorum hemenBölüm yorumu yapıp seni etiketledim hatta görmedim deme.
Yaşlanmak sana hiç yakışmıyor.Hayırrrrrr 😱 bakınıyorum hemen
N zaman genç oldu ki...Baston yeniliyorYaşlanmak sana hiç yakışmıyor.