Aman 🤫1 Frank 10 bucuk TL. Erken kalkmaya değmez mi
Hadi iyi geceler
İyi geceler.
Neden KrBuda ezdi bizi gitti beeee.. @Forumdash
Olsun ben İsveç Kronu biriktirmeye devam ediyorum
@Tolstoyevski @Dosi
İyi geceler kardeşim.
Aman 🤫1 Frank 10 bucuk TL. Erken kalkmaya değmez mi
Hadi iyi geceler
Neden KrBuda ezdi bizi gitti beeee.. @Forumdash
Olsun ben İsveç Kronu biriktirmeye devam ediyorum
@Tolstoyevski @Dosi
İyi geceler kardeşim.
Dedim yaaaa en uygunu o bu aralarAman 🤫
İyi geceler.
Neden Kr![]()
Dur tahmin edeyim. KöttbullarDedim yaaaa en uygunu o bu aralar![]()
![]()
Biriktirip biriktip hepsini IKEA da ezicem![]()
Hiç izlemedim bunu daLocke and Key 2. sezonu bitirmek üzereyim ben @Forumdash
Sonrada Another Life 2.sezonu var.Hiç izlemedim bunu da![]()
Buna da bakmadımSonrada Another Life 2.sezonu var.
Olm normalde izlerdin sen köşede bucakta ki dizileri bak..hayalkırıklığı yaşattın şimdi.Buna da bakmadımŞimdi hangi dizi diye baktım da sevmediğim oyuncu var hiç bakmam gibi
![]()
Fırsatım olsa izlerdim. Şuan @kerem'le barbarians dizisine başlıcaktım hala yuzune bakamadım dizininOlm normalde izlerdin sen köşede bucakta ki dizileri bak..hayalkırıklığı yaşattın şimdi.
İsmini duydum ama izlemedim. Aslında Prime da bir dizi var Nicola Kidman oynuyor. Ona bakacaktım unuttum.Fırsatım olsa izlerdim. Şuan @kerem'le barbarians dizisine başlıcaktım hala yuzune bakamadım dizininSen izlemiştirsin kesin
![]()
Yarın ugradiğimda ugrarim konuya o zamanİsmini duydum ama izlemedim. Aslında Prime da bir dizi var Nicola Kidman oynuyor. Ona bakacaktım unuttum.
@Tolstoyevski kesin konusunu açar bana canım benim![]()
![]()
Bende kaçıyorum dostum.Yarın ugradiğimda ugrarim konuya o zamanBen şimdi çıkıyorum. Şu işlerimi halledim yine forumun gece bekçisi olurum
![]()
İlk bölüm terkim bende.Fırsatım olsa izlerdim. Şuan @kerem'le barbarians dizisine başlıcaktım hala yuzune bakamadım dizininSen izlemiştirsin kesin
![]()
Sana yakın diye önerdikİlk bölüm terkim bende.
Sen önermiştin birde. Neyse hafta sonu tamamlarız belki.![]()
Bölüm yorumu yapıp seni etiketledim hatta görmedim deme.Sana yakın diye önerdikBen daha ilk bölüme bakmadim baktın mı bak doğru söle
![]()
Hayırrrrrr 😱 bakınıyorum hemenBölüm yorumu yapıp seni etiketledim hatta görmedim deme.![]()
Yaşlanmak sana hiç yakışmıyor.Hayırrrrrr 😱 bakınıyorum hemen![]()
N zaman genç oldu ki...Baston yeniliyorYaşlanmak sana hiç yakışmıyor.![]()