onu köyde iverecem şehre inmeden.. sonra tarla bahçe işte... arada tıp okur falan
Önce kariyer yapacağım, sonrasını düşünürüz.Çocuğu bırak okusun. Eli ekmek tutsun. Kıza acı bari
onu köyde iverecem şehre inmeden.. sonra tarla bahçe işte... arada tıp okur falan
Önce kariyer yapacağım, sonrasını düşünürüz.Çocuğu bırak okusun. Eli ekmek tutsun. Kıza acı bari
Çocuğu bırak okusun. Eli ekmek tutsun. Kıza acı bari
aferin 40 kadar yolu varÖnce kariyer yapacağım, sonrasını düşünürüz.
Önce kariyer yapacağım, sonrasını düşünürüz.
Elin kızı da evladıma "senden ne köy olur ne kasaba" şarkısını armağan etmesin hani
Elin kızı da evladıma "senden ne köy olur ne kasaba" şarkısını armağan etmesin hani
Ben zaten 30’a kadar okuyacağım büyük ihtimalle. Ömrümün neredeyse yarısı okumakla geçecek. Buna yakılır işte... @Forumdashaferin 40 kadar yolu var
Sevdiğim Gülşen şarkısı
Kardan Adam olur bakkk
Bu da fırsat arıyor bad boy olmak için At elinden onuBen zaten 30’a kadar okuyacağım büyük ihtimalle. Ömrümün neredeyse yarısı okumakla geçecek. Buna yakılır işte... @Forumdash
Ben zaten 30’a kadar okuyacağım büyük ihtimalle. Ömrümün neredeyse yarısı okumakla geçecek. Buna yakılır işte... @Forumdash
Ben bu şarkıya layığım.Elin kızı da evladıma "senden ne köy olur ne kasaba" şarkısını armağan etmesin hani
Onu tüketmiyorum tabii ki dedeciğim, cümle içerisinde kullandım sadece.Sevdiğim Gülşen şarkısı
Bu da fırsat arıyor bad boy olmak için At elinden onu
En sağdaki güzel görünüyor...
işini biliyor @ForumdashEn sağdaki güzel görünüyor...
O şarkıyı bu devirde kimse hak etmıyor Sana o şarkıyı armağan edeni bul ve bas nikahı hiç düşünme birlikte buyursunuz @The_ErinchBen bu şarkıya layığım.
+1 puan dahaOnu tüketmiyorum tabii ki dedeciğim, cümle içerisinde kullandım sadece.
Sen şimdi neden verdin ona örnek canı ceker merak eder diye ben bişey yazmadım @dreamyişini biliyor @Forumdash
herşeyi görüp merak ederse işimiz varSen şimdi neden verdin ona örnek canı ceker merak eder diye ben bişey yazmadım @dreamy
AHahahahaha buna cevap yazardım da üşüşürler başima şimdiherşeyi görüp merak ederse işimiz var
Zirve şarkısı. 😍