İlişki için sevgili olmaya da gerek yokNe ara bu kadar ilerledi senin hayal dünyan ben sana sew olk mı demedim ki
İlişki için sevgili olmaya da gerek yokNe ara bu kadar ilerledi senin hayal dünyan ben sana sew olk mı demedim ki
2 tarafın sevgisine gerek var amaİlişki için sevgili olmaya da gerek yok
Annem 2.dozu ablam 1.dozu olacak 4 Ağustos'taBirde tek doz aşı oldu bende çifte doz aşımı oldum @Emre Ozansoy @EmreCan bende mecburen evdeyim
Yoo sevgisiz de yürür2 tarafın sevgisine gerek var ama
Hangi sevgi 🤨🤨🤨🤨Yoo sevgisiz de yürür
Kocamsın noktaHangi sevgi 🤨🤨🤨🤨
Nikah felan kıyılmadı ne kocasıKocamsın nokta
Dini nikah kıydıkNikah felan kıyılmadı ne kocası
mehir olarak ne istedinDini nikah kıydık
Oldun mu sen?
Mehir olarak ben sana verdim paramehir olarak ne istedin
------
Oldun mu sen?
Erkeğin vermesi lazım değil mi :OMehir olarak ben sana verdim para
Bizde böleErkeğin vermesi lazım değil mi :O
Nisirosun sallanması felaket @cookiesBizde böle
Dini nikahın adını kirletme ulan çarpılıcanBizde böle
Şaka bir yana para verip erkek erkeğe dini nikah kıyılabiliyor.Bazı imamlar bu işi sırf para için yaptığı içinDini nikahın adını kirletme ulan çarpılıcan
Onlar imam değil onlar tam bir n@m!ss1zŞaka bir yana para verip erkek erkeğe dini nikah kıyılabiliyor.Bazı imamlar bu işi sırf para için yaptığı için
Benden önceki sevgililerinden bahset banaOnlar imam değil onlar tam bir n@m!ss1z
Tacizlerinden bıktım artık kendimi Beşiktaş Sahiline atıcamBenden önceki sevgililerinden bahset bana
Starbuckstan kahve alıp otururuz sahildeTacizlerinden bıktım artık kendimi Beşiktaş Sahiline atıcam
Sana güvenmiyorum starbucks ayağına başıma neler gelir bilmiyorumStarbuckstan kahve alıp otururuz sahilde
Bilmem belki eklerimSana güvenmiyorum starbucks ayağına başıma neler gelir bilmiyorum
------
Kahveme birşeyler atarsın Alper korkuyorum sendne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?