Sohbet & Muhabbet Konusu

Karadenizli birileri varsa bana Sütlü Mısır çorbası yapmayı öğretebilir mi. Bugün yaptığımda çok yağlıydı. Oranını tutturamıyorum.
@Angelica sen ev hanımıydın. Bilgin var mı?

Valla evet ev hanımıyım ama ben böyle çorba hiç yapmadım internette tarifi varmıydı baktınmı

Reactions: cehennet
Süt katmadan da oluyor mu? Hep sütlü içiyordum ben Mısır çorbasını. Lif oranı yüksek faydalı bir besin. Lezzetide tatlı. Mısırı genel olarak çok seviyorum.
Aslında sütlü de olur ama ne bileyim o pişerkenki süt kokusu vb. gerçi ben de zamanında içtim gibi hatırlıyorum şimdi galiba belki
Ayran çorbası soğuk soğuk böyle sıcak günlerde daha da çekici geliyor tabii
@Dosi

Reactions: cehennet and Dosi
Hiç tatmadım bilmiyorum
yani süt çorbasını

Reactions: Tolstoyevski
Hiç tatmadım bilmiyorum
yani süt çorbasını

Süt çorbası da yapıyorlar. Ben Mısır çorbası demiştim. Süt konuluyor onada ama asıl tadını veren Mısır be tereyağı.

Onu da ben pek sevmiyorum yaa. Buralarda hava bozmuştu cok sıcak değildi. 2 gündür sıcaklar başladı.

Hava düzelmişti, yağmurlu serindi fakat 2 gündür bozdu daha doğrusu
:/

Gök gürültüsü eşliğinde uyuyamıyorum kusura bakma. Sen sıcak sevmiyorsun o zaman.
Sadece sevmemek mi? Tarihteki en büyük en tutkulu sıcak hava düşmanlarından biriyim
Elimde olsa buzul çağı başlatırdım, küresel soğumayı görmek en büyük hayallerimden biri... Yaz ayından nefret ettikçe o daha baskın hale geldi o sıkıntı İşte...

Gökgürültüsü bana huzur veriyor nedense ama evet biraz abartılı olunca ben de hafif şey oluyorum noluyoruz savaş mi oluyor yukarıda diye

İnanamıyorum sana. Plaj keyfi yapmıyorsun o zaman. Plajda güneşlenirken bir smoothie içmeden rahatlayamaz insan diye düşünüyorum.

Soğukta yapılabilecek şeyler kısıtlı. Severim soğuda ama yaz gibisi yok.

Reactions: Tolstoyevski
@Sherlock kardeşim gelmiş, hoş gelmiş. Foruma bir geldim, adam birkaç gün sonra ortadan kayboldu. Göremedik kendisini daha sonra.

Reactions: Sherlock
@Sherlock kardeşim gelmiş, hoş gelmiş. Foruma bir geldim, adam birkaç gün sonra ortadan kayboldu. Göremedik kendisini daha sonra.
Bu aralar baya azalttık forumu @Araf kardeşim.
Utku beyciğimin çok güzel bir tespiti vardır, bir kere aktifliğin azaldı mı sonra arttırmak zor oluyor ama bundan sonra daha çok girmeye çalışacağım.
@MasacRE

Reactions: MasacRE and Araf
Bunu en iyi ben biliyorum, malum fazla fazla ara vermişliğim var ve o ara mesaj sayısında beni geçiyormuşsun. Bir yıl daha gelmesem geçermişsin. Son bir yılda aktif olmuşsun epeyce.

Manita yapmışız galiba bu kadar ara verdiğine göre. Bak @Sherlock'a @MEnes kardeşim, adam biliyor işi. Biz yalnız takılalım.

Reactions: MEnes and Sherlock
Ara verme konusunda asla senin gibi olamayız, kafamızı çevirdiğimiz an yok oluyorsun kardeşim.
Ne yapmak, nereye varmak istemektesin...
Bak bu ilginç bir detaymış, zamanında iyi mesaj yazmışsın ne yaparsak yapalım yetişemiyoruz.

Ya seni ne ara kendine benzetti bu adaşım olacak herif, herkesin aklı nasıl buraya kayabiliyor hemen ya gerçekten inanılmaz.
Bu arada yalan dolan, asıl MANİTA yapanları etiketliyorum... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai

Mecburen yok oluyoruz.
E kardeşim iletişim adresi belli, hiç yazan olmadı ki oralara.

Benim 10. yılım olacak, haliyle iyi mesaj yazmış olacağım. Sen 2016'dan beri buradasın, senin daha iyi aslında.