Ne bilem Erinç Emmi bu çocuk olmadı yaa valla olmadı 😀@Zeyno45 Bacım ne diyor bu... küfür mü ediyor?
Ne bilem Erinç Emmi bu çocuk olmadı yaa valla olmadı 😀@Zeyno45 Bacım ne diyor bu... küfür mü ediyor?
Ne izliyor muşum? 😱
Dedim bunda var bir sorun dinlemediniz beni aldık aileye hep o sümsük @Angelica . Herşeye muhalifNe bilem Erinç Emmi bu çocuk olmadı yaa valla olmadı 😀
Nenelerin duymasınNe izliyor muşum? 😱
Duyulmayacak ne var? 😱 Burak ve arkadaşları oyun oynuyor onu izliyorum.Dedim bunda var bir sorun dinlemediniz beni aldık aileye hep o sümsük @Angelica . Herşeye muhalif
------
Nenelerin duymasın
Ulem şurada puslu,sisli bir hava verelim dedik hemende yumurtladı.Duyulmayacak ne var? 😱 Burak ve arkadaşları oyun oynuyor onu izliyorum.
Ulem şurada puslu,sisli bir hava verelim dedik hemende yumurtladı.
Dedim bunda var bir sorun dinlemediniz beni aldık aileye hep o sümsük @Angelica . Herşeye muhalif
------
Nenelerin duymasın
Nenemmm ilacın etkisinden bunlartabii ki
yokluğunda bile yapacak birşeyler buluyorsun hain domdomAyy ben ne yaptım yaa
Gençlerden neneye terfi olduk birazdan da fosil kategorisine giriş yaparız artık alnımızın akı ileNenelerin duymasın
Nenemmm ilacın etkisinden bunlar
------
yokluğunda bile yapacak birşeyler buluyorsun hain domdom
Mutlu olun diye genç dedim... anlık serum etkisi..BiontechGençlerden neneye terfi olduk birazdan da fosil kategorisine giriş yaparız artık alnımızın akı ile
kız zaten neneydinde 10 saniye kendini genç hisset dedimGençler iyiydi nediyi nene olduk erinç beycim
Çok iyi oldu kişi kendinden bilir işi tabi demi 😀Mutlu olun diye genç dedim... anlık serum etkisi..Biontech
------
kız zaten neneydinde 10 saniye kendini genç hisset dedim
Mutlu olun diye genç dedim... anlık serum etkisi..Biontech
------
kız zaten neneydinde 10 saniye kendini genç hisset dedim
Olm sen kimsin çıktın yırtık dondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?