- Reaksiyon puanı
- 114,220
- Puanı
- 1,060
Bu arada kiraladığım eve değil, satın alınan eve yer parası ödeniyorDeğişik,garip bir uygulama
------
@xdragxx yorumları sohbet kısmına mı taşısam ?
Bu arada kiraladığım eve değil, satın alınan eve yer parası ödeniyorDeğişik,garip bir uygulama
Fark etmez ya kalsın sıkıntı yokBu arada kiraladığım eve değil, satın alınan eve yer parası ödeniyor
------
Yıllık mı aylık mı?Bu arada kiraladığım eve değil, satın alınan eve yer parası ödeniyor
------
Çok fazla başka mevzular konuşuldu ondan dedim. Ben fazla detay yazdım 😏Fark etmez ya kalsın sıkıntı yok
AylıkYıllık mı aylık mı?
Konum az hit alsın boşverÇok fazla başka mevzular konuşuldu ondan dedim. Ben fazla detay yazdım 😏
------
Aylıkkira öder gibi
24 saatte 11. sayfada olan konunu 15e getirdimKonum az hit alsın boşver
Bir daha ki sefere kellesini alırım sorun değil@Dosi , Karikatür görseline de aynen bu tarzda yaklaşmıştı.
Karikatür yasaksa niye soruyorsun o zaman@Dosi , Karikatür görseline de aynen bu tarzda yaklaşmıştı.
Seni Trolledim işte fena mı ?Karikatür yasaksa niye soruyorsun o zaman
Aynı anda 5-6 iş yapıyordum aklımdan çıkmış karikatür yasağı küfür mü var da soruyorsun diyorum
Birisi fark etmeseydi forumu da trollerlerdiSeni Trolledim işte fena mı ?
Keşke fark etseymiş.TühBirisi fark etmeseydi forumu da trollerlerdi
O birisin bir adı var.Birisi fark etmeseydi forumu da trollerlerdi
Ben de forumda iken dizi açık, aynı anda twitter, WP artı forumda bir kaç kişi ile yorumlaşma durumum olmasına rağmen yinede sen sormadan farkettimSeni Trolledim işte fena mı ?
İma ettiğin kişi ben miyim?O birisin bir adı var.
Ben de forumda iken dizi açık, aynı anda twitter, WP artı forumda bir kaç kişi ile yorumlaşma durumum olmasına rağmen yinede sen sormadan farkettimsorsaydın anında derdim.
Senin aklında kalmış demek kural benim uçmuş olabilirO birisin bir adı var.
Ben de forumda iken dizi açık, aynı anda twitter, WP artı forudma bir kaç kişi ile yorumlama durumum olmasına rağmen yinede sen sormadan farkettimsorsaydın anında derdim.
Yok xdragxx'in bahanesini çürüttüm verdiğim örnek ileİma ettiğin kişi ben miyim?
Benim aklımda kalan daha neler neler yok ki. Çoğunu boşveriyorumSenin aklında kalmış demek kural benim uçmuş olabilir
Ayrıca oradaki birisi adı lazım değil dosi anlamında değildiFark eden birisi olmasaydı anlamındaydı cümleyi tamamen yanlış anladın mlsf....
Öyle oldu gibi biraz.Bugün resmen foruma konu yağmuru yağmış
Bereketli gün
Ekli dosyayı görüntüle 100747
@Emre Ozansoy @Aserat @Özgür @mesmeso61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?