Sofi Tukker - Drinkee

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
images (1).jpg

Sophie Howley-weld ve Tucker Halpern ikilisinin imzasını taşıyan Drinkee şarkısı 2015 yılında çıkmıştır ve Sofi Tukker grubunun ilk teklisidir.

İlk istek klip konumu açtım.:A İstek klip açılabilir buradan duyuralım tabi Ariana ve Bihter Behlüle bol keçeden puan verme karşılığında.:A @dreamy senden artık beklentim büyük.:Z

@dreamy

Ben bu şarkıyı bu kliple daha güzel buluyordum :X bu şarkıya ayrıca klip çok geldi. Şarkıyı söyleyebilene helal çekiyorum her zman :F

Yaz sonunda en çok dinlediklerimden idi. :D
Bayadır dinlemedim, çok iyi şarkı.

Ekli dosyayı görüntüle 52780

Sophie Howley-weld ve Tucker Halpern ikilisinin imzasını taşıyan Drinkee şarkısı 2015 yılında çıkmıştır ve Sofi Tukker grubunun ilk teklisidir.

harikaymış şarkı gitarlı kız hele :))

ben sevdim şarkıyı harika bişey ama artniyetli codmin beni etiketlememiş:) türbüşon olsa inadına etiketler :))

Ben bu şarkıyı bu kliple daha güzel buluyordum :X bu şarkıya ayrıca klip çok geldi. Şarkıyı söyleyebilene helal çekiyorum her zman :F

ilk klip daha güzel burda şarkı çok kapalı çıkmış :)

Şarkının anlamını bilmiyorum fakat sizin için buldum :A

Com Deus me deito (Tanrı ile uyumaya gider) Com Deus me levanto (Tanrı ile uyanırım) Comigo eu calo (Kendim ile susar) Comigo eu canto (Kendim ile şarkı söylerim) Eu bato um papo (Laflarım) Eu bato um ponto (İş başı yaparım) Eu tomo um drinque (İçerim) Eu fico tonto. (Şaşırırım)
@sokaksanati @destere

Şarkının anlamını bilmiyorum fakat sizin için buldum :A

Com Deus me deito (Tanrı ile uyumaya gider) Com Deus me levanto (Tanrı ile uyanırım) Comigo eu calo (Kendim ile susar) Comigo eu canto (Kendim ile şarkı söylerim) Eu bato um papo (Laflarım) Eu bato um ponto (İş başı yaparım) Eu tomo um drinque (İçerim) Eu fico tonto. (Şaşırırım)
@sokaksanati @destere

Hangi dil bu.:F