O zaman yarın 20:00 olsun.Ana sayfaya her seferinde tablo da yapıyorum halbuki, normal saatimiz 20.00 ama bugün evde olmayabilirim o saatte istiyorsan olmasın
O zaman yarın 20:00 olsun.Ana sayfaya her seferinde tablo da yapıyorum halbuki, normal saatimiz 20.00 ama bugün evde olmayabilirim o saatte istiyorsan olmasın
Kerem uygun değilse bugün ben yarışırım sorun olmaz.Haftaya biliyormuş diye şey yapmadım, evde de değilim de şimdi.
------
Ya ben yanlış bilince bozuntuya vermedim
Emre hem öne çekin diyor hem de 25 diyorLafta 25 işte.
Yarın 20.00 diye kararlaştırdık, sana en erken cumartesiyi verebiliyorum.Kerem uygun değilse bugün ben yarışırım sorun olmaz.
Okey o zaman yazdım aklımaO zaman yarın 20:00 olsun.
Cumartesi MS var.Yarın 20.00 diye kararlaştırdık, sana en erken cumartesiyi verebiliyorum.
O zaman en erken pazarı da veremem yani gün kalmadı.Cumartesi MS var.
Cuma da Çınar var, ama senden önemli değil.O zaman en erken pazarı da veremem yani gün kalmadı.Pazartesi - çarşamba yapıyoruz zaten, en erken haftaya cuma var.
Kafana saksı mı düştü be, Çınar ne bombalar patlatacak.Cuma da Çınar var, ama senden önemli değil.
Sen yarısmıyormusun kiBen 4 den sonra müsaitim
9 sonrası yapsanız belki bizde yetişebilirizO zaman yarın 20:00 olsun.
@Emre Ozansoy düşünsün ozaman işi ona yıkıyor yaKesin tüm gün evde yatıp bize işim var diyor@kerem
İnşallah ya, çok yormasalar bari
Sus be o sizin bunaklığınız, neyse zaten kurtuldum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?