Hayır be, bize daha var. 😱
Hayır be, bize daha var. 😱
Bu emreler nerden çıktı alamancı @kerem ben yarısıcam dedi @slhttnmtlBugün saat kaç gibi müsait olursunuz @Emre Ozansoy @EmreCan 😊
Allah şifanı versin aşı yaramamış sana hafıza da gitmişHayır be, bize daha var. 😱
Evet, bugün Kerem yarışıyor.Bu emreler nerden çıktı alamancı @kerem ben yarısıcam dedi @slhttnmtl
Ben 4 den sonra müsaitimBugün saat kaç gibi müsait olursunuz @Emre Ozansoy @EmreCan 😊
Ne saçmalıyorsun be. Ana sayfaya bak, orada görürsün.Allah şifanı versin aşı yaramamış sana hafıza da gitmiş
19 dedik ya hani sen hayal görüorsunNe saçmalıyorsun be. Ana sayfaya bak, orada görürsün.
Ben 19 u dendi diye biliyorum @Emre Ozansoy @slhttnmtlŞindi ben anlamadım gari. Bugün @kerem Yarışıyor mu @slhttnmtl
25'i, 25'i.Ben 19 u dendi diye biliyorum @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Seni büyücü kesin tarihi değiştirdin büyülerin ile25'i, 25'i.
Haftaya biliyormuş diye şey yapmadım, evde de değilim de şimdi.@kerem bugün yarışıyor mu@slhttnmtl
Ya ben yanlış bilince bozuntuya vermedimŞindi ben anlamadım gari. Bugün @kerem Yarışıyor mu @slhttnmtl
Emre hem öne çekin diyor hem de 25 diyor Lafta 25 işte.Ben 19 u dendi diye biliyorum @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Haklısın bir ara ben sana 19 u olsun demiştim sonra değiştirdik fikirimiziSeni büyücü kesin tarihi değiştirdin büyülerin ile
Bende diyom ben unutmam hayatta @Emre Ozansoy alzheimer git ve tedavi ol!!!Haklısın bir ara ben sana 19 u olsun demiştim sonra değiştirdik fikirimizi
@Emre Ozansoy bak ben doğru hatırlıyorum ben olmasam sana hatırlatan da yokEmre hem öne çekin diyor hem de 25 diyor Lafta 25 işte.
Az kalsa beni şüpheli duruma da düşürecekBende diyom ben unutmam hayatta @Emre Ozansoy alzheimer git ve tedavi ol!!!
@slhttnmtl beni kendimden şüphe ettirdiniz
Hep @Emre Ozansoy ' un işi bu cnmAz kalsa beni şüpheli duruma da düşürecek
Evet, bugün Kerem yarışıyor.
Haberim bile yok, saat kaçtaydı? @slhttnmtlHaklısın bir ara ben sana 19 u olsun demiştim sonra değiştirdik fikirimizi
Ana sayfaya her seferinde tablo da yapıyorum halbuki, normal saatimiz 20.00 ama bugün evde olmayabilirim o saatte istiyorsan olmasınHaberim bile yok, saat kaçtaydı? @slhttnmtl