Ben vejeteryanım, insan indirmeden önce bi' sorar.Evet kısa bir akşam yemeği arası verelim.
Ekli dosyayı görüntüle 107520
Buyrun herkes sofraya afiyet olsun. @The_Erinch @Çiğdem @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @kerem @Maskeli Fedai
Yok.Oldu canım, başka emrin?
Senin yavaşlığına dayanamamış, öyle konuşuluyor burada.Umarım ciddi bir olay değildir.
Şunları kemirelim @The_Erinch az daha beklesin @slhttnmtlEvet kısa bir akşam yemeği arası verelim.
Ekli dosyayı görüntüle 107520
Buyrun herkes sofraya afiyet olsun. @The_Erinch @Çiğdem @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @kerem @Maskeli Fedai
Vejetaryenseniz aç kalacaksınız, sunucunuz eti çok sever ondan yapmış yapımcım.
@Maskeli Fedai Güvenim tam , en zor haftamda bile sağlam destekledi beni @MasacRE kütüğüne benzemiyor
Soru gelsin miŞunları kemirelim @The_Erinch az daha beklesin @slhttnmtl@Maskeli Fedai @kerem @EmreCan @Emre Ozansoy
Soru gelsin mi
Eee sor 1 saatir@Maskeli Fedai Güvenim tam , en zor haftamda bile sağlam destekledi beni @MasacRE kütüğüne benzemiyor
@The_Erinch en son sen silip süpürürsün abiŞunları kemirelim @The_Erinch az daha beklesin @slhttnmtl@Maskeli Fedai @kerem @EmreCan @Emre Ozansoy
Bende artık kara boncuklar dağıtıyorum senin yerine.
Sorayım mı diye sizden onay alıyorum işte daha neEee sor 1 saatir
Bir sürü etiket gelmiş, konuya uğramasam olmazdıBenim için geldin ama söylemeye çekindiğin için çaktırmıyosun
Bende artık kara boncuklar dağıtıyorum senin yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?