Ben vejeteryanım, insan indirmeden önce bi' sorar. @slhttnmtl @EmreCan @The_Erinch @ÇiğdemEvet kısa bir akşam yemeği arası verelim.
Ekli dosyayı görüntüle 107520
Buyrun herkes sofraya afiyet olsun. @The_Erinch @Çiğdem @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @kerem @Maskeli Fedai
Yok.Oldu canım, başka emrin?
Senin yavaşlığına dayanamamış, öyle konuşuluyor burada.Umarım ciddi bir olay değildir.
Şunları kemirelim @The_Erinch az daha beklesin @slhttnmtl @Maskeli Fedai @kerem @EmreCan @Emre OzansoyEvet kısa bir akşam yemeği arası verelim.
Ekli dosyayı görüntüle 107520
Buyrun herkes sofraya afiyet olsun. @The_Erinch @Çiğdem @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @kerem @Maskeli Fedai
Vejetaryenseniz aç kalacaksınız, sunucunuz eti çok sever ondan yapmış yapımcım.
@Maskeli Fedai Güvenim tam , en zor haftamda bile sağlam destekledi beni @MasacRE kütüğüne benzemiyorms de de bizim için gelirsin inş @The_Erinch
Soru gelsin miŞunları kemirelim @The_Erinch az daha beklesin @slhttnmtl @Maskeli Fedai @kerem @EmreCan @Emre Ozansoy
Yemek ye yukarıda
Soru gelsin mi
Eee sor 1 saatir@Maskeli Fedai Güvenim tam , en zor haftamda bile sağlam destekledi beni @MasacRE kütüğüne benzemiyor
@The_Erinch en son sen silip süpürürsün abiŞunları kemirelim @The_Erinch az daha beklesin @slhttnmtl @Maskeli Fedai @kerem @EmreCan @Emre Ozansoy
Bende artık kara boncuklar dağıtıyorum senin yerine.
Sorayım mı diye sizden onay alıyorum işte daha ne Bekleyin geliyoEee sor 1 saatir
Bir sürü etiket gelmiş, konuya uğramasam olmazdıBenim için geldin ama söylemeye çekindiğin için çaktırmıyosun
Bende artık kara boncuklar dağıtıyorum senin yerine.