slhttnmtl 15.000'ler Kulübünde!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,793
Puanı
1,060
Forumun sevilen ve bana Stockholm'u hatırlatan çenesi düşük üyesi @slhttnmtl 2 buçuk ayda 5.000 mesaj daha yazarak 15.000'ler Kulübüne girmiştir.

Daha bizlerle nice mesajlar dileriz :Z
024617ab1618a04fbfa6e3e74fa9ae56.jpg

hazal-kaya-instagram-canli-yayinda-gTzk_cover.jpg
akrep-dizisi-konusu-nedir-akrep-ne-zaman-13775057_4420_m.jpg

Oha, dün bildirim geldi ama bu ara modaya uyup yarın konumu açacaktım, çok güzel bir sürpriz olmuş, çok teşekkürler @Dosi :bhr:

Baştaki yazı çok iyi olmuş :A Bu arada dünden bugüne Hazal'ın oynadığı karakterleri görmek müthiş, hele en sondaki türk dizi tarihinin en iyi karakteri, ablası ve annesi olabilir :bhr:

Alttaki hediyedeki fotoğrafları hiç hatırlamıyorum ama müthişler :bhr: Sondaki de çıkmamış ama Akrep'le ilgili olduğu anlaşılıyor, o yeter :Z

Edit: Şimdi gelmiş, bu -her ne kadar beğenilmese de- efsane afişi görünce gözlerim şenlendi :A

Yok, o zamanlar çok küçüktüm. :A Geriye dönük Feriha, Nihal ve Maral'ı izledim sadece, zaten kendisine Filiz'le hayran oldum :A
Ben izlemiştim çok ta sevmiştim kanal 1 kez verdi tekrarını bir daha vermedi mail attım yüklendi uzun süre oldu ama ben bir türlü başlayamadım sıcacık bir aile ve mahalle dizisiydi ya😊

• Üzücü
Reactions: slhttnmtl
Oha, dün bildirim geldi ama bu ara modaya uyup yarın konumu açacaktım, çok güzel bir sürpriz olmuş, çok teşekkürler @Dosi :bhr:

Baştaki yazı çok iyi olmuş :A Bu arada dünden bugüne Hazal'ın oynadığı karakterleri görmek müthiş, hele en sondaki türk dizi tarihinin en iyi karakteri, ablası ve annesi olabilir :bhr:

Alttaki hediyedeki fotoğrafları hiç hatırlamıyorum ama müthişler :bhr: Sondaki de çıkmamış ama Akrep'le ilgili olduğu anlaşılıyor, o yeter :Z

Edit: Şimdi gelmiş, bu -her ne kadar beğenilmese de- efsane afişi görünce gözlerim şenlendi :A
Sana 1 gün süre verdim, baktım açmadın açayım dedim :A
O modayı da ben başlattım :A
Beğenmene sevindim. Normal şartlarda avatarındaki fotonu hediye ederdim ama zaten avatarken bu fotoları uygun gördüm :A

Sana 1 gün süre verdim, baktım açmadın açayım dedim :A
O modayı da ben başlattım :A
Beğenmene sevindim. Normal şartlarda avatarındaki fotonu hediye ederdim ama zaten avatarken bu fotoları uygun gördüm :A
Bende bugün gündüz açayım derken akşam ettim ondan yarın açayım dedim :A
Bunu bir yerde daha söylemiş olman lazımdı, aklıma geldi :A
Hazal'cığım her daim güzel olduğu için fotoğraf ayırt etmiyoruz :A

Ben izlemiştim çok ta sevmiştim kanal 1 kez verdi tekrarını bir daha vermedi mail attım yüklendi uzun süre oldu ama ben bir türlü başlayamadım sıcacık bir aile ve mahalle dizisiydi ya😊
Geçen sene PT'de koymaya kalktılar, 2. bölüm yayınlanmadı, gündüz kuşağına koydular, 10.45'te yanılmıyorsam 2 reyting alıyordu ama 6 bölüm yayınlayıp kaldırdılar. Ne olursa olsun beğenemiyorlar güzelim diziyi, zamanında kanalını bile sırtladı. Umarım sesini duyarlar ya 2 sene oldu içimdeki Bizim Hikaye hasreti dinmiyor arada sahnelerine bakıyorum :A

Bu arada diziyi hiç mi izlemedin, yeniden mi başlayamadım anlamında söyledin :A
------

Teşekkürler :bhr:

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and Doğan
Nice binlere hepbirlikte, canım @slhttnmtl İyiki üye olmuşsun.🤗
Buda hediyen olsun.
İlk bölümden (efso bölümden bir kare)
images.jpeg-6.jpg

• Harika
Reactions: slhttnmtl
  • Harika
Reactions: STAR
Bu arada diziyi hiç mi izlemedin, yeniden mi başlayamadım anlamında söyledin :A
Yayınlandığı dönem izlemiştim çok Sevmiştim bir kez tekrarı verildi sonra çok bekledim koymalarını ama vermediler işte :)
PT derken af buyur orası neresi oluyor acaba :)
D smartta yayınlanıyormuş ama D yapım şimdiki adıyla Dizi max saatini paylaşmıştı önceden oradan biliyorum
Bu arada dizi yüklendi bir kaç ay oldu ben fırsat bulup izleyemedim😉

Yayınlandığı dönem izlemiştim çok Sevmiştim bir kez tekrarı verildi sonra çok bekledim koymalarını ama vermediler işte :)
PT derken af buyur orası neresi oluyor acaba :)
D smartta yayınlanıyormuş ama D yapım şimdiki adıyla Dizi max saatini paylaşmıştı önceden oradan biliyorum
Dizinin bu muameleyi görmesi çok kötü :(
Akşam kuşağı, tam emin değilim ama sanırım 20.00 ile 23.00 arasını kapsıyor
Aa çok şaşırdım, Demirörenler bile yayınlıyor ama FOX...

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği