Tövbe tövbe, yaklaşık bir 4-5 saat oldu uykuyla boğuşuyorum.Kimbilir nerelere kaydı?
Tövbe tövbe, yaklaşık bir 4-5 saat oldu uykuyla boğuşuyorum.Kimbilir nerelere kaydı?
Galip misin? Mağlup mu?Tövbe tövbe, yaklaşık bir 4-5 saat oldu uykuyla boğuşuyorum.
Tabiki galibim ama keşke mağlup olsaydım.Galip misin? Mağlup mu?Bence beraberlik gibi...
Tabiki galibim ama keşke mağlup olsaydım.
Hızlı yükseldim ama 20.000'ler için biraz bekleriz diye düşünüyorum artık.Tebrikler, mesaj sayın çok hızlı artıyor. Daha 10.000 konuna yazalı çok olmamıştı diye hatırlıyorum.
Sana, Sertab Erener'in en eğlenceli ve tatlı şarkılarından Zor Kadın'ı
Çok sevdiğin Bizim Hikaye'nin hikayeye giriş sahnesini
Ve hatırlatma maksatıyla da şu fotoğrafı hediye ediyorum.
Charlie'nin Melekleri mi?Hızlı yükseldim ama 20.000'ler için biraz bekleriz diye düşünüyorum artık.
Bu şarkıya da bayılıyorum.
Bir efsanenin doğuşu, özlemişim o zamanları diyeceğim ilk bölümü genel hatlarıyla bilsem de hiçbir zaman tam olarak izlemedim.
Bu aralar keyfim kaçıktı ondan dizi izlemeyi bıraktım, yakın zamanda umarım yeniden başlayacağım kızlara.
Tüm hediyelerin de harika, çok teşekkürler.
Onlar kim be.Charlie'nin Melekleri mi?
Eski bir dizi,madem yanlış tahmin ettim.Doğrusunu öğreneyim.Onlar kim be.
Haa okey.Eski bir dizi,madem yanlış tahmin ettim.Doğrusunu öğreneyim.
Umutsuz ev Kadınlarının Spin off'u mu?Haa okey.Bunlar Wisteria Lane'nin melekleri.Desperate Housewives'dan.
Yok yok, o bunun uyarlaması.Umutsuz ev Kadınlarının Spin off'u mu?
Benim en sevdiğim şarkılarından, bir ara sürekli dinliyordum. Basit ama oldukça eğlenceli.Hızlı yükseldim ama 20.000'ler için biraz bekleriz diye düşünüyorum artık.
Bu şarkıya da bayılıyorum.
Bir efsanenin doğuşu, özlemişim o zamanları diyeceğim ilk bölümü genel hatlarıyla bilsem de hiçbir zaman tam olarak izlemedim.
Bu aralar keyfim kaçıktı ondan dizi izlemeyi bıraktım, yakın zamanda umarım yeniden başlayacağım kızlara.
Tüm hediyelerin de harika, çok teşekkürler.
Daha fazla beklemeden izleyeyim bari.Benim en sevdiğim şarkılarından, bir ara sürekli dinliyordum. Basit ama oldukça eğlenceli.
Ben bile izlemiştim ilk bölümü, şaşırdım.
Dönüşünü bekliyoruz, bence 3.sezondan itibaren daha da güzelleşiyor dizi.
Ben de başta ara sıra izliyordum, sonra ne oldu bilmiyorum birden bağımlısı olmuştum.Daha fazla beklemeden izleyeyim bari.
En son ilk sezonun bitmesine daha 5-6 bölüm vardı, iki dizi birden götürüyorum izlerken ama başladıktan sonra ara vermezsem 2 haftada 3. sezona gelirim.
Çok teşekkürler, hep beraber inşallah, hediyeler için ayrıca teşekkürler
Çok teşekkürler.Tebrikler @slhttnmtl nicelerine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?