slhttnmtl 15.000'ler Kulübünde!

Tebrikler, mesaj sayın çok hızlı artıyor. Daha 10.000 konuna yazalı çok olmamıştı diye hatırlıyorum. :A

Sana, Sertab Erener'in en eğlenceli ve tatlı şarkılarından Zor Kadın'ı

Çok sevdiğin Bizim Hikaye'nin hikayeye giriş sahnesini

Ve hatırlatma maksatıyla da şu fotoğrafı hediye ediyorum. :A

DyIdvSiV4AAzyL1.jpg

Tebrikler, mesaj sayın çok hızlı artıyor. Daha 10.000 konuna yazalı çok olmamıştı diye hatırlıyorum. :A

Sana, Sertab Erener'in en eğlenceli ve tatlı şarkılarından Zor Kadın'ı

Çok sevdiğin Bizim Hikaye'nin hikayeye giriş sahnesini

Ve hatırlatma maksatıyla da şu fotoğrafı hediye ediyorum. :A

DyIdvSiV4AAzyL1.jpg
Hızlı yükseldim ama 20.000'ler için biraz bekleriz diye düşünüyorum artık. :A

Bu şarkıya da bayılıyorum. :bhr:

Bir efsanenin doğuşu, özlemişim o zamanları diyeceğim ilk bölümü genel hatlarıyla bilsem de hiçbir zaman tam olarak izlemedim. :A

Bu aralar keyfim kaçıktı ondan dizi izlemeyi bıraktım, yakın zamanda umarım yeniden başlayacağım kızlara. :A

Tüm hediyelerin de harika, çok teşekkürler. :bhr:

• Harika
Reactions: phoebebuffay

Bir efsanenin doğuşu, özlemişim o zamanları diyeceğim ilk bölümü genel hatlarıyla bilsem de hiçbir zaman tam olarak izlemedim. :A

Bu aralar keyfim kaçıktı ondan dizi izlemeyi bıraktım, yakın zamanda umarım yeniden başlayacağım kızlara. :A

Charlie'nin Melekleri mi? :A

• İlginç
Reactions: slhttnmtl

Benim en sevdiğim şarkılarından, bir ara sürekli dinliyordum. Basit ama oldukça eğlenceli. :bhr:

Ben bile izlemiştim ilk bölümü, şaşırdım. :A

Dönüşünü bekliyoruz, bence 3.sezondan itibaren daha da güzelleşiyor dizi. :A

Benim en sevdiğim şarkılarından, bir ara sürekli dinliyordum. Basit ama oldukça eğlenceli. :bhr:

Ben bile izlemiştim ilk bölümü, şaşırdım. :A

Dönüşünü bekliyoruz, bence 3.sezondan itibaren daha da güzelleşiyor dizi. :A
Daha fazla beklemeden izleyeyim bari. :A

En son ilk sezonun bitmesine daha 5-6 bölüm vardı, iki dizi birden götürüyorum izlerken ama başladıktan sonra ara vermezsem 2 haftada 3. sezona gelirim. :A

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Daha fazla beklemeden izleyeyim bari. :A

En son ilk sezonun bitmesine daha 5-6 bölüm vardı, iki dizi birden götürüyorum izlerken ama başladıktan sonra ara vermezsem 2 haftada 3. sezona gelirim. :A
Ben de başta ara sıra izliyordum, sonra ne oldu bilmiyorum birden bağımlısı olmuştum. :A Yazın keyifli vakit geçirmek için ideal bir dizi bence, iyi seyirler. :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
İşler vs. derken konuyu unuttum, beğeni bırakmıştım ama uplamasa hatırlamayacağım bile. :A O yüzden iyi oldu upladığı.

Forumun bana kazandırdığı en özel kişilerden biri oldu, sohbeti muhabbeti (her ne kadar arada görüş ayrılıkları olsa da :A) çok keyifli. :bhr: İyi ki üye olmuş ve iyi ki tanışmışız. :Z Umarım böyle devam ederiz. :bhr: 🧿