Forumun sevilen ve bana Stockholm'u hatırlatan çenesi düşük üyesi @slhttnmtl 2 buçuk ayda 5.000 mesaj daha yazarak 15.000'ler Kulübüne girmiştir.
Daha bizlerle nice mesajlar dileriz
Daha bizlerle nice mesajlar dileriz
Çok teşekkürler abla@slhttnmtl canımm sempatiğim benimm nice nice mesajlara inşAllahhh
Çok teşekkürler abla
Yine çok teşekkürler abla, bölümün en iyi sahnelerinden biri olabilirdiAkrepten bir sahne armağan edeyim
Çok teşekkürler, hep birlikte umarımHayırlı olsun nice nice mesajlara ☺
Çok teşekkürlerTebrikler, maşallah
Amin amin inşallahÇok teşekkürler, hep birlikte umarım
------
Çok teşekkürler
Yok, o zamanlar çok küçüktüm.Amin amin inşallah
Hazal Kaya hayranı olduğunu da öğrendim bu vesileyle Genco dizisini izlemiş miydin?
Ben izlemiştim çok ta sevmiştim kanal 1 kez verdi tekrarını bir daha vermedi mail attım yüklendi uzun süre oldu ama ben bir türlü başlayamadım sıcacık bir aile ve mahalle dizisiydi ya😊Yok, o zamanlar çok küçüktüm.Geriye dönük Feriha, Nihal ve Maral'ı izledim sadece, zaten kendisine Filiz'le hayran oldum
Sana 1 gün süre verdim, baktım açmadın açayım dedimOha, dün bildirim geldi ama bu ara modaya uyup yarın konumu açacaktım, çok güzel bir sürpriz olmuş, çok teşekkürler @Dosi
Baştaki yazı çok iyi olmuşBu arada dünden bugüne Hazal'ın oynadığı karakterleri görmek müthiş, hele en sondaki türk dizi tarihinin en iyi karakteri, ablası ve annesi olabilir
Alttaki hediyedeki fotoğrafları hiç hatırlamıyorum ama müthişlerSondaki de çıkmamış ama Akrep'le ilgili olduğu anlaşılıyor, o yeter
Edit: Şimdi gelmiş, bu -her ne kadar beğenilmese de- efsane afişi görünce gözlerim şenlendi
TebriklerYine çok teşekkürler abla, bölümün en iyi sahnelerinden biri olabilirdiFerda'nın Ahmet'e söylediği söz çok iyiydi
Bende bugün gündüz açayım derken akşam ettim ondan yarın açayım dedimSana 1 gün süre verdim, baktım açmadın açayım dedim
O modayı da ben başlattım
Beğenmene sevindim. Normal şartlarda avatarındaki fotonu hediye ederdim ama zaten avatarken bu fotoları uygun gördüm
Geçen sene PT'de koymaya kalktılar, 2. bölüm yayınlanmadı, gündüz kuşağına koydular, 10.45'te yanılmıyorsam 2 reyting alıyordu ama 6 bölüm yayınlayıp kaldırdılar. Ne olursa olsun beğenemiyorlar güzelim diziyi, zamanında kanalını bile sırtladı. Umarım sesini duyarlar ya 2 sene oldu içimdeki Bizim Hikaye hasreti dinmiyor arada sahnelerine bakıyorumBen izlemiştim çok ta sevmiştim kanal 1 kez verdi tekrarını bir daha vermedi mail attım yüklendi uzun süre oldu ama ben bir türlü başlayamadım sıcacık bir aile ve mahalle dizisiydi ya😊
TeşekkürlerTebrikler
Sen de iyi ki üye olmuşsun da tanışmışızNice binlere hepbirlikte, canım @slhttnmtl İyiki üye olmuşsun.🤗
Buda hediyen olsun.
İlk bölümden (efso bölümden bir kare)
Ekli dosyayı görüntüle 103519
Yayınlandığı dönem izlemiştim çok Sevmiştim bir kez tekrarı verildi sonra çok bekledim koymalarını ama vermediler işteBu arada diziyi hiç mi izlemedin, yeniden mi başlayamadım anlamında söyledin
Dizinin bu muameleyi görmesi çok kötüYayınlandığı dönem izlemiştim çok Sevmiştim bir kez tekrarı verildi sonra çok bekledim koymalarını ama vermediler işte
PT derken af buyur orası neresi oluyor acaba
D smartta yayınlanıyormuş ama D yapım şimdiki adıyla Dizi max saatini paylaşmıştı önceden oradan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?