Gelmez @xdragxxHoşgeldin hocam. Bu sezon bakalım nasıl oynatacaksın benden sana destek. Başarı senin başarısızlık Ali'nin.
Ben İrlandadaya gideceğim temsilci üyesi oldum Fenerbahçe’nin eğer erken seçim olacaksa ben İrlandadayken seçimi İrlandada yapsınlar @Araf hem aşı oldukları İçin rahat gelebilirlerBilic ile birlikte Ali Koç defteri kapanmış olur. Bilic de gider, Ali Koç da. Bir sezonu daha başarısızlıkla kapatmış oluruz. Ali Koç istifa eder, etmezse de bir şekilde istifa etmek zorunda kalır. Vizyonu da eskileri toplamakmış, onu iyice anladık. Bilic'in gelme ihtimaline karşılık bu yorumu yapıyorum, Löw yerine sürpriz bir şekilde Bilic gelebilir. İsmail Kartal yardımcısı olarak getirilsin takıma, fazla dayanamazsa bari tecrübeli bir hocayla devam edilir.
Ertem Şener’e göre yüzde 100 Löw ile anlaşılmış diyorlardıTepkilerden çekindiği için Bilic'ten vazgeçti diyorlar da sen Bilic'ten iyi adam bulamazsın ki Ali...
Şu muhasebe işleri gram umrumda değil. Erol, Vitor gibi vasıfsız adamları getirdiğin zaman da aynı paralar gidiyor bir kere tazminattan dolayı. Löw gibi bir adam gelirse zaten 2.5 sene imzalarsın. Bu sene zaten bitti önümüzdeki sezon kimse Löw istifa diyemez şampiyon yapmasa bile derse de başkan kulaklarını kapasın bir zahmet. Tazminat verilmez yani Löw'e.Ertem Şener’e göre yüzde 100 Löw ile anlaşılmış diyorlardıLöw, dediğim gibi kendisi Alman disipliniyle bu ülkede maalesef pek iş yapamaz ama yine de Ali Koç adına iyi olur çünkü yükü üzerinden alır. Alın size Löw getirdim diye. Şahsen Löw’den antrenman ve altyapı sistemini iyi kuracağı için çekinirim. Ama maliyeti de fazla olacaktır bu Euro kurunda sonuçta öyle üç kuruşa gelecek adam değil ve ekibiyle birlikte geliyor. Olası bir kovulma durumunda al başına başka bir bela…
Bir de Dick Advocat’ı getiriyormuşŞu muhasebe işleri gram umrumda değil. Erol, Vitor gibi vasıfsız adamları getirdiğin zaman da aynı paralar gidiyor bir kere tazminattan dolayı. Löw gibi bir adam gelirse zaten 2.5 sene imzalarsın. Bu sene zaten bitti önümüzdeki sezon kimse Löw istifa diyemez şampiyon yapmasa bile derse de başkan kulaklarını kapasın bir zahmet. Tazminat verilmez yani Löw'e.
Ama zaten bunlar boş konular. Ali Koç yine absürt birini getirir hoca diye.
Löw sd falan olmazBir de Dick Advocat’ı getiriyormuşYok canım o kadar da değil. En kötü ihtimalde İsmail Kartal gelir. Löw’ü de sportif direktör olarak getirecek diye bir söylenti vardı.
Vitor hep kıymetliydi ki Rıdvan gibileri örnek alan Fenerli'ler hariç. Onlara da diyecek laf yok zaten.Daha önce de yazdım. Gelirse başarılı olma olasılığı yüksektir. En azından Löwden kesinlikle yüksek. Herkes Löw diye ölüyor. Umarım gelir de iş yapamayacağı görmüş oluruz. Bilic ise gelmeden daha adamı yemeye başlamışlar sosyal medyada gördüğüm. Bir de Vitor gidince kıymete binmiş.
Yüzde 90nı istemiyordu Vitoru kimse beni bu konuda kandıramaz.Vitor hep kıymetliydi ki Rıdvan gibileri örnek alan Fenerli'ler hariç. Onlara da diyecek laf yok zaten.
Troll müsün arkadaşım ne kıymetlisi?Vitor hep kıymetliydi ki Rıdvan gibileri örnek alan Fenerli'ler hariç. Onlara da diyecek laf yok zaten.
Aslında fark ettim, hatta yazmayı da düşünüyordum ama hem üşendim, hem de bozuntuya vermek istemedim.![]()
@The_Erinch'ten gençleşmek üzerine ilham almak lazım.Üsengeclik sendromu baslamis sende, yaslaniyorsun topragim.![]()