Slaven Bilic NTV Spor'a Konuk Oluyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1410181206.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic Futbol Aktüel'in konuğu oluyor.

Blic UEFA, Süper Lig ve Türkiye Kupası başta olmak üzere hedeflerini ve son gelişmeleri Futbol Aktüel programında Güntekin Onay ve Ali Ece'ye değerlendirecek.

Yeni 10 numara Jose Sosa ve transferi gerçekleşmeyen Norveçli sağbek Linnes hakkında söyleyecekleri merakla bekleniyor. Slaven Bilic'in konuk olacağı Futbol Aktüel bugün 21:00'de canlı yayınla NTV Spor ve NTVSpor.net'te olacak.

Ben az bişey baktım Karadayı'ya ordan balkona geçtim :)

Ne dedi kısa özet geçermisin ağa
Önder Özen'in kendisi yüzünden ayrılmadığını söyledi, iyi transferler yaptıklarını ama bir sağbek alsalar daha da iyi olacağını ifade etti.:)

He ya Linens'i alsaydık iyiydi şimdilik devre arasına kadar İsmail'le idare eder
İsmail çizgiye inip orta yapamıyor, sağ ayağını sadece yürürken kullandığı için hep sol ayağına alıp orta yapmaya çalışıyor, bu da olmuyor. Blic onu defansı daha iyi yaptığı için orda kullanıyor.

İsmail çizgiye inip orta yapamıyor, sağ ayağını sadece yürürken kullandığı için hep sol ayağına alıp orta yapmaya çalışıyor, bu da olmuyor. Blic onu defansı daha iyi yaptığı için orda kullanıyor.
Ters ayaklı ya tam alışamadı oraya idare edicez Serdar'dan hayır yok malesef toparlaması zor gibi

Ters ayaklı ya tam alışamadı oraya idare edicez Serdar'dan hayır yok malesef toparlaması zor gibi
Şuan bizde çok iyi kafacı forvetler var özellikle Cenk ve Demba Ba orta yapmaya adam lazım. Bizim forvetler çok can yakar ama kenarlardan besleyemiyoruz.:(

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919