Skins Final Sezonu İçin İlk Oyuncu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,965
Reaksiyon puanı
133,064
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


Sene başlarında altıncı sezon prömiyerini yapan ve yayınlanan on bölümünün ardından Mart ayında sezonu noktalayan E4'un uzun soluklu gençlik dizisi Skins'in geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalar doğrultusunda önümüzdeki sene yedinci ve final sezonu ile ekranlarda olacağını biliyoruz.


İkişer saatlik üç özel veda bölümünden (altı bölüm şeklinde yayınlanması bekleniyor) oluşması beklenen serinin final sezonu özel ve nostaljik bir sezon olacak. Geride kalan altı sezon boyunca tanıştığımız dizinin ünlü ve sevilen karakterlerinden bazılarının final sezonunda geri dönüş yapacağı biliniyor. Nicholas Hoult (Tony Stonem) başta olmak üzere Kaya Scodelario (Effy Stonem), Dev Patel (Anwar Kharral) ve Jack O'Connell'ın (James Cook) bu isimler arasında başı çeken isimler olduğu söyleniyordu. Ve bu isimlerden birisi geri dönüşünü onayladı!


Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonu boyunca James Cook karakteriyle izlediğimiz 22 yaşındaki
Jack O'Connell, yaptığı açıklamada Skins'e önümüzdeki final sezonu için geri döneceğini belirtti. Harry Brown, Eden Lake gibi filmlerde de izlediğimiz aktör, twitter hesabından takipçileriyle paylaştığı duyurusunda Skins'in ortak yaratıcısı Jamie Brittain'in, karakterinin dönüş hikayesini şu sıralar kaleme almaya başladığını ifade etti. Bu arada James Cook karakterinin dizide son gözüktüğü sahneyi yazımızın devamında yer verdiğimiz unutulmayan anlar videosunda görebileceğinizi belirtelim.


Brittain ise karakterin dönüşüyle ilgili ''Jack OC'nin Skins'in yedinci sezonu hakkında bir şeyler yazdığını gördüm. Ve evet bu doğru, Jack sezonun içerisinde olacak ve kendisi için senaryo yazıyorum'' sözleriyle Jack'in açıklamasını teyit etmiş oldu. Brittain ayrıca ''Çok yakında yeni sezon hakkında oyuncu kadrosu ve benzer konularla ilgili tam bir açıklama yapacağımızı tahmin ediyorum. Henüz bir şey söyleyemeyeceğim ancak memnun olacağınızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.


Baba-oğul senaristler Bryan Elsley ve Jamie Brittain ikilisinin yaratıcısı olduğu ve 2007 senesinden bu yana ekranlarda olan Skins'in fan kitlesi yeni sezonda
Nicholas Hoult (Tony Stonem), Hannah Murray (Cassie Ainsworth), Mitch Hewer (Maxxie Oliver), Kaya Scodelario (Effy Stonem), Lily Loveless (Naomi Campbell) ve Kathryn Prescott (Emily Fitch) gibi birçok ismi yeniden ekranlarda görmeyi umut ediyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde hangi oyuncuların geri dönüş haberlerine tanıklık edeceğiz..