Ayracın çok güzelmişÖncelikle Nefise bu konuyu çok beğendi
Benim favori ayracım mıknatıslı ayraç yani üstekilerden hiçbirini tercih etmiyorum özelliklede kalemle işaretleme 😉
Ekli dosyayı görüntüle 115532
Emeğine sağlık @The_Erinch az ve öz şekilde yorum yapsamda kitaplarla ilgili konular en çok dikkatimi çeken ve sevdiklerim devamını beklerim bu tür konuların![]()
Baktım umre yolları kapalı para ölü yatırıma dönüşmesin dedim torunum yaptım bir hovardalıkAyracın çok güzelmiş![]()
Nenem naptın umre için ayırdığın para ile GM 21 mi aldın![]()
![]()
Sefan olsunBaktım umre yolları kapalı para ölü yatırıma dönüşmesin dedim torunum yaptım bir hovardalık![]()
@The_Erinch ,Cümle imleci nedir?
Hmm, kemer gibi. ☺️Okul kitaplarını hırpalayıcı tercih ederdim yalan yok..
Klasik tercihim, özellikle püsküllü olanlar.
------
Ekli dosyayı görüntüle 115533
Böyle mıknatıslı benim de var çok seviyorum, pratik.Öncelikle Nefise bu konuyu çok beğendi
Benim favori ayracım mıknatıslı ayraç yani üstekilerden hiçbirini tercih etmiyorum özelliklede kalemle işaretleme 😉
Ekli dosyayı görüntüle 115532
Emeğine sağlık @The_Erinch az ve öz şekilde yorum yapsamda kitaplarla ilgili konular en çok dikkatimi çeken ve sevdiklerim devamını beklerim bu tür konuların![]()
Paha biçilemez bir ayraç.
Kızzz bütün gün evdesin 88 tane dizi izlicene kitap oku 🤷Çok fazla okuyamazsamda klasik kitap ayraçlarından vardı sonra kızkardeşim kendi adımın yazdığı kitap ayracı almış onu kullanıyordum oda kızkardeşimin evinde gidince alacam@The_Erinch yine harika bir konu abi
![]()
Çok kitap okumam çok kitap okuyanı da sevmem..Hiçbiri.
Kitap okuma alışkanlığım uzun süredir yok. Kağıt işleri, ders planlama, ders kitapları yeterince ayrı kitap okuma isteğini yok ediyor.
Canımmm <3Paha biçilemez bir ayraç.Zaten başka bir ayraç kullanmak sana yakışmazdı.