Sizin İçin Sevgili Ne Demek ?

Bence insanlar Sevgili denen kişiyi bir obje olarak kullanıyor hemen şöyle izah edeyim ; insanlar beraberce vakit geçirmek, sırlarını paylaşmak biribirlerinin dertlerine ortak olmak ve biraz da dış mihrak olan toplumun bazı kesimlerini kıskandırmak amacıyla sevgili oluyorlar .

Bir kız için erkek arkadaşı aslında ilişkiye gireceği kişiden ziyade dış mihraklara sahipliyim görünüşünü vermek ,

Bana kalırsa bence sevgili kavramı çok farklı, insan sevgilisi yerine yani kız arkadaş yada erkek arkadaş yerine gerçekçi bir dost bulabilir . Samimi içten bir dost.

Ayrıca insanlar sevgiliyken çoğu kötü şeyi yapmamalı sonuçta evlenme garantisi yok maalesef ki kızlarımız afedersiniz azgın modunda şuanda tüm kızlar böyle , erkek değil artık kız etkin rolde ,öpüşmek ister, kendisinin okşanmasını ister, poh pohlanmasını ister, şefkat ister, korunmak ister , ve cinsellik ister, erkekler ise bir adım daha geri planda kız ne isterse ona göre cevap verir konumunda .

@cookies @DarkLegenD @S.G.A.T. @Çiğdem- @destere @Maskeli Fedai
Çok güzel bir giriş yapmışsın, tam düşüncelerime yakın fikirler diyordum taki.....
"kızlarımız afedersiniz azgın modunda şuanda tüm kızlar böyle"
Burada batırmışsın yazıyı :T: @destere haklı.
Uzun uzun yazılara bakamıyacağım şimdi. Sonra bakarım ne demek istemişsin ama açık açık tüm kızlar demişsin

nasıl okumadım la :)
şu parağrafa baksana baştan sona hakaret iftira valla okurken sıkıldım lanet olsun sana gözlemci :)

bak bak birde tüm kızlar demiş @Dosi @vadikızı duyun bunları :)

aha işte ispatı aşağıdaki parağrafta :)

----Ayrıca insanlar sevgiliyken çoğu kötü şeyi yapmamalı sonuçta evlenme garantisi yok maalesef ki kızlarımız afedersiniz azgın modunda şuanda tüm kızlar böyle , erkek değil artık kız etkin rolde ,öpüşmek ister, kendisinin okşanmasını ister, poh pohlanmasını ister, şefkat ister, korunmak ister , ve cinsellik ister, erkekler ise bir adım daha geri planda kız ne isterse ona göre cevap verir konumunda .----

Kro gibi konusmussun be içiyormusun şuan napıyorsun :F Birde iknada etmeye çalısıyorsun @destere neyseki kültürlü bir erkek :A :A :A
Tabi doğruları söylemek ne zamandan beri kıroluk olduysa :A Aman ne haliniz varsa görün :T:

Çok güzel bir giriş yapmışsın, tam düşüncelerime yakın fikirler diyordum taki.....
Burada batırmışsın yazıyı :T: @destere haklı.
Uzun uzun yazılara bakamıyacağım şimdi. Sonra bakarım ne demek istemişsin ama açık açık tüm kızlar demişsin
Ben tamamını okumanı tavsiye ediyorum bu ön yargı bildiğin :D

Aaa @gözlemci dargın çiçekler senaryosu ağır gelmiş kafasına ilk defa böyle saçmalarKan gördüm :A :A :A
Ayy pardon dur senin duymak isteyeceğin şeyleri söyleyim hemen ben :A :A

edit: kızlar en iyisidir ne varsa erkeklerde vardır hep ne geliyorsa başımıza @destere , @gözlemci gibi kişilerden gelir , kızlar çiçektir, erkekler ise sinek :A :A

oldu sanıım :A :A

Tabi doğruları söylemek ne zamandan beri kıroluk olduysa :A Aman ne haliniz varsa görün :T:

Ben tamamını okumanı tavsiye ediyorum bu ön yargı bildiğin :D
o yazının tamamına baktım zaten.
Ben sonraki mesajlardaki açıklamalarına bakmadım. Asıl sen ön yargının alasını yapmışsın :D
O kısımdan önceki yazılarına birebir katılıyorum :ok:

Ayy pardon dur senin duymak isteyeceğin şeyleri söyleyim hemen ben :A :A

edit: kızlar en iyisidir ne varsa erkeklerde vardır hep ne geliyorsa başımıza @destere , @gözlemci gibi kişilerden gelir , kızlar çiçektir, erkekler ise sinek :A :A

oldu sanıım :A :A
Hahahah aa oldu işte :A :A :A

@destere Gibi ol erkek kadın olayında bizim yanımızda yer alarak @Tolstoyevski dedği gibi erkekler iğrençtir :A :A :A

o yazının tamamına baktım zaten.
Ben sonraki mesajlardaki açıklamalarına bakmadım. Asıl sen ön yargının alasını yapmışsın :D
O kısımdan önceki yazılarına birebir katılıyorum :ok:
O yazı ve diğerleri sonuçta ben orada all of theme the girls yazmadım :A kızlarımız lafının genelleme olması da düşündürücü, tüm kızlarımız demedim sonuçta, neyse ben yazdım daha sonra açıklamamı :D bakmak istersen detayı görebilirsin :D

Hahahah aa oldu işte :A :A :A

@destere Gibi ol erkek kadın olayında bizim yanımızda yer alarak @Tolstoyevski dedği gibi erkekler iğrençtir :A :A :A
Bundan sonra bende mod on güleryüz :A kızlara laf atanı karşımda bulurum :A

O yazı ve diğerleri sonuçta ben orada all of theme the girls yazmadım :A kızlarımız lafının genelleme olması da düşündürücü, tüm kızlarımız demedim sonuçta, neyse ben yazdım daha sonra açıklamamı :D bakmak istersen detayı görebilirsin :D

Bundan sonra bende mod on güleryüz :A kızlara laf atanı karşımda bulurum :A
Tv deki ecünnüler hariç oraya laf atmak serbest :A :A :A @destere

Ama ev kızlarının sesi ve başkanıyım o tarafa laf yok :A :A :A

Tv deki ecünnüler hariç oraya laf atmak serbest :A :A :A @destere

Ama ev kızlarının sesi ve başkanıyım o tarafa laf yok :A :A :A
Bana bunun bi tercümesini edipte tekrar yazsana :A ne oldu anlamadım :D

Eminmiyiz?:A @destere
şöyle yazmışsın:
İlk mesajımı düzeltmem gerekecek anlaşılan :A çünkü ben açıklamayı daha sonraki mesajda yaptım ama kimse kalkıp da oraya bakmayacak sanırım :A

Niye bu çifte standart ? :A Bence orada da pek ala namuslu kızlarımız var , ayıp değil mi kadın olarak birde kadınları da bölmüşsün ikiye :A
Hahahah hayır efendim ayıp değil :F

Ben zaten ev kızlarının sesiyim tvde görünen onların lakabı var ecünnülere karşı savaş açtık ömrüm boyunca savasıcam kızım olursa bayrağı ona verecem :A :A :A @destere @Forumdash

Hahahah hayır efendim ayıp değil :F

Ben zaten ev kızlarının sesiyim tvde görünen onların lakabı var ecünnülere karşı savaş açtık ömrüm boyunca savasıcam kızım olursa bayrağı ona verecem :A :A :A @destere @Forumdash
Kadınların son kalesi umudu da sensin zaten :A Sende yıkılırsan napacak umutsuz ev kadınları :A tümden umutlarını kaybedecek :A

Kadınların son kalesi umudu da sensin zaten :A Sende yıkılırsan napacak umutsuz ev kadınları :A tümden umutlarını kaybedecek :A
Hahaha aa eğer toparlarsak yazına tvdeki ecünnüler konusunda katılırım zaten nasıl sahne çevirdikleri ortada :A Ama ev kızları hakkında katılmam mümkün değil erkek olarak kendi tarafını tutman normal der geçerim :A

Birde sana birşey söyleyecem gece gece işin gücünmü yok ciddi konu konusmaya çalısıyon birde @destere ile :F :F :F Bizim kafamız öyle şeyler kaldırmaz dur sana bir yeni iftira atayımda ciddi eşylerle uğraşacak vaktin kalmasın :A :A :A

Hahaha aa eğer toparlarsak yazına tvdeki ecünnüler konusunda katılırım zaten nasıl sahne çevirdikleri ortada :A Ama ev kızları hakkında katılmam mümkün değil erkek olarak kendi tarafını tutman normal der geçerim :A

Birde sana birşey söyleyecem gece gece işin gücünmü yok ciddi konu konusmaya çalısıyon birde @destere ile :F :F :F Bizim kafamız öyle şeyler kaldırmaz dur sana bir yeni iftira atayımda ciddi eşylerle uğraşacak vaktin kalmasın :A :A :A
Bende fark ettim yazdılkarımı geri alamam sonuçta :A herkes ne hali varsa görmeli :A kimseye izah etmemem lazımdı :D

Ne iftirası atacaksın merakla bekliyorum aman şey niye atıyorsun yani :A

Bende fark ettim yazdılkarımı geri alamam sonuçta :A herkes ne hali varsa görmeli :A kimseye izah etmemem lazımdı :D

Ne iftirası atacaksın merakla bekliyorum aman şey niye atıyorsun yani :A
Hhahah Başka adammı kalmadı ayoll @destere ile benle ciddi konusuyorsun mesala git @MasacRE- nin kafasını ütüle tüm sıkıcı konusmaları onun kulağına kulağına haykır :A :A :A

Hhahah Başka adammı kalmadı ayoll @destere ile benle ciddi konusuyorsun mesala git @MasacRE- nin kafasını ütüle tüm sıkıcı konusmaları onun kulağına kulağına haykır :A :A :A
Sizleri 10 dakikalığına ciddiyete davet etmiştim :A Bende ciddiyetten uzaklaşmıştım fena olmadı bu konu bu tartışma :A