Çok güzel bir giriş yapmışsın, tam düşüncelerime yakın fikirler diyordum taki.....Bence insanlar Sevgili denen kişiyi bir obje olarak kullanıyor hemen şöyle izah edeyim ; insanlar beraberce vakit geçirmek, sırlarını paylaşmak biribirlerinin dertlerine ortak olmak ve biraz da dış mihrak olan toplumun bazı kesimlerini kıskandırmak amacıyla sevgili oluyorlar .
Bir kız için erkek arkadaşı aslında ilişkiye gireceği kişiden ziyade dış mihraklara sahipliyim görünüşünü vermek ,
Bana kalırsa bence sevgili kavramı çok farklı, insan sevgilisi yerine yani kız arkadaş yada erkek arkadaş yerine gerçekçi bir dost bulabilir . Samimi içten bir dost.
Ayrıca insanlar sevgiliyken çoğu kötü şeyi yapmamalı sonuçta evlenme garantisi yok maalesef ki kızlarımız afedersiniz azgın modunda şuanda tüm kızlar böyle , erkek değil artık kız etkin rolde ,öpüşmek ister, kendisinin okşanmasını ister, poh pohlanmasını ister, şefkat ister, korunmak ister , ve cinsellik ister, erkekler ise bir adım daha geri planda kız ne isterse ona göre cevap verir konumunda .
@cookies @DarkLegenD @S.G.A.T. @Çiğdem- @destere @Maskeli Fedai
"kızlarımız afedersiniz azgın modunda şuanda tüm kızlar böyle"
Burada batırmışsın yazıyı @destere haklı.
Uzun uzun yazılara bakamıyacağım şimdi. Sonra bakarım ne demek istemişsin ama açık açık tüm kızlar demişsin
nasıl okumadım la
şu parağrafa baksana baştan sona hakaret iftira valla okurken sıkıldım lanet olsun sana gözlemci
bak bak birde tüm kızlar demiş @Dosi @vadikızı duyun bunları
aha işte ispatı aşağıdaki parağrafta
----Ayrıca insanlar sevgiliyken çoğu kötü şeyi yapmamalı sonuçta evlenme garantisi yok maalesef ki kızlarımız afedersiniz azgın modunda şuanda tüm kızlar böyle , erkek değil artık kız etkin rolde ,öpüşmek ister, kendisinin okşanmasını ister, poh pohlanmasını ister, şefkat ister, korunmak ister , ve cinsellik ister, erkekler ise bir adım daha geri planda kız ne isterse ona göre cevap verir konumunda .----