Senin alt komşun bir önceki üye @darkestjonas, üst komşun ise @hasan3191 imişBilmiyom ben malesef haluk vardı o gitti sanırım
Benimkiler var etiket de attım hatta benimkiler de hayırsız işteAynen hayırsız valla komşularım.Senın komşuların yok galiba
Aynı gün gelmişler aynı gün gitmişler kardeşim.Saol ben bakamadımSenin alt komşun bir önceki üye @darkestjonas, üst komşun ise @hasan3191 imiş
Kimlermiş? Vay hayırsız vayBenimkiler var etiket de attım hatta benimkiler de hayırsız işte
Evet aynen benim komşular gibi aynı geldiler aynı gün gitmişlerÖnce @Maks koval sonra @Kornikel üye olmuş ama ikisinden de hayır gelmemiş. Gerçi ilk zamanlar bende sadece giriyordum. Bu arada Maks koval olması lazım pp'si çok iyiymiş.
Edit: Kornikel'den bahsetmişim.
Aynı benim gibi kardeşimBenimkiler var etiket de attım hatta benimkiler de hayırsız işte
Hatıralar, yaşanmışlıklar, mazi... Neredeyse 15 sene, insan geçmişi hatırlayınca bir garip hissediyor olmalı şu şarkı moduna girip...@EmRe ve @PAscAL liseden arkadaşlar.
@Duygusuz ilkokuldan arkadaş, @savron_26 onun liseden arkadaşı.
@FerhattoruS @şirin @MiSs.TaKe ve @ß®ΞÂkΞ®07 burayı kurmadan önceki forumdan ortak arkadaşlarımız.
Kimlermiş? Vay hayırsız vay
Şunlar. İnsan merak eder birkaç gün sonra da girer.Önce @Maks koval sonra @Kornikel üye olmuş ama ikisinden de hayır gelmemiş. Gerçi ilk zamanlar bende sadece giriyordum. Bu arada Maks koval olması lazım pp'si çok iyiymiş.
Edit: Kornikel'den bahsetmişim.
2 kat aşağı in çünkü öncesi @hakan34 ve ondan öncesi @Yağmur Arı banlı üyelikler olmuş.Öncesi uygun değil yazıyor sonraki @ferhat
Hepside 2000 lerden kalma@EmRe ve @PAscAL liseden arkadaşlar.
@Duygusuz ilkokuldan arkadaş, @savron_26 onun liseden arkadaşı.
@FerhattoruS @şirin @MiSs.TaKe ve @ß®ΞÂkΞ®07 burayı kurmadan önceki forumdan ortak arkadaşlarımız.
Birbirinizin Hotmailine nasıl ulaşıyordunuz?Kesinlikle... MSN Messenger'da yönetim toplantıları falan yapardık. Forumun reklamını da msn durumumuzdan yapardık ne günlerdi.
Yaptığına şantaj derler, böyle aşka montaj derler.
Evet görünmüyor, sonraki @Ali_aslansbenden önce @kübraras diye bir üye 2012 üye olmuş hiç mesajı yok
benden sonrasını bulamıyorum çıkmıyor kullanıcı @Dosi @Tolstoyevski