Sizde de Oluyor mu?

Sizde de Oluyor mu?

• Evet oluyor.

• Hayır hiç olmaz.

• Ne demek istediğini anlamadım.

• Konu hakkında bilgi vermek istemiyorum.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,018
Puanı
1,060
1731859005837.png

Diziye başlıyorsunuz;

Büyük bir heyecan ile ilk sezonu bitiriyorsunuz.
Çok ciddi etkiler bırakıyor dizi üzerinizde.............

Ama sonra ikinci sezon geliyor...
Bildirimler,uyarılar. ama eliniz diziye gitmiyor bile...

Özellikle yabancı dizilerde ben çok yaşıyorum;hele bu dizi Netflixin yaptığı gibi 1-3 sene aralığında geliyorsa...

Şuan 2-3 dizim var..ilk sezonlarını heyecanla izlediğim;ikinci sezonları için hergün bildirim aldığım...

Ama içimde birşey ölmüş gibi geliyor dizi için..

Tek derdin bu olsun dersiniz eminim çoğunuz ama forum dizi ve filmler üzerine kurulu olunca bu konu hakkında yaşaığım duyguyu paylaşmak istedim.

Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Teşekkürler.

Peaky Blinders de oldu. İlk 5 sezonu bir solukta heyecanla izledim. 6. Sezon çok geç geldi ve hemen izlememiṣtim. Aynı heyecanı da vermedi.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Benim çok oldu genelde öyle olduğunda dizinin bendeki geleceği de çok kısıtlı oluyor ve tamamlayamadan bırakıyorum.

Ana sebebi dizilere verilen araların çok uzaması diye düşünüyorum. Uzun aralar sırasında hem diziyi unutmaya başlıyoruz, bu unutmaya dizinin yaşattığı güzel duygular, heyecan da dahil oluyor maalesef...

• Aynen
Benim çok oldu genelde öyle olduğunda dizinin bendeki geleceği de çok kısıtlı oluyor ve tamamlayamadan bırakıyorum.

Ana sebebi dizilere verilen araların çok uzaması diye düşünüyorum. Uzun aralar sırasında hem diziyi unutmaya başlıyoruz, bu unutmaya dizinin yaşattığı güzel duygular, heyecan da dahil oluyor maalesef...
Bencede araların uzunluğu çok etkili..Netflix de çok diziden soğudum öyle.. İnsan gerçekten unutuyor...

Sadece çok sadık kaldığım yıllarımı verdiğim dizilerde elimden geldiğince katlanıyorum.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Prison Break ve Dexter oldu final sonrası uzuun zaman sonra devamı gelince sevinmekle birlikte en son nerde bitiğini unutunca heyecanı etkilenmeyi kaçınca insanı düşündürüyor çıkınca bir süre seyretmiyorum lakin sonralar da seyretmeye başlıyorum

Dexter: Original Sin bekliyorum bakalım

• Beğendim
Özellikle yabancı dizilerde sanırım verilen araların uzunluğunda dolayı bende de çok oluyor. Yeni sezona başlayana kadar elim gitmiyor, öteliyorum ama genelde başladığım da tek solukta devam ediyorum. Gerçi bu aralar yeni sezonunu sabırsızlıkla beklediğim bi dizide yok. Eski izlemediğim dizilerden devam ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 130941

Diziye başlıyorsunuz;

Büyük bir heyecan ile ilk sezonu bitiriyorsunuz.
Çok ciddi etkiler bırakıyor dizi üzerinizde.............

Ama sonra ikinci sezon geliyor...
Bildirimler,uyarılar. ama eliniz diziye gitmiyor bile...

Özellikle yabancı dizilerde ben çok yaşıyorum;hele bu dizi Netflixin yaptığı gibi 1-3 sene aralığında geliyorsa...

Şuan 2-3 dizim var..ilk sezonlarını heyecanla izlediğim;ikinci sezonları için hergün bildirim aldığım...

Ama içimde birşey ölmüş gibi geliyor dizi için..

Tek derdin bu olsun dersiniz eminim çoğunuz ama forum dizi ve filmler üzerine kurulu olunca bu konu hakkında yaşaığım duyguyu paylaşmak istedim.

Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Teşekkürler.

evet bende de aynısı oluyor hemde bir çok dizide
bunun nedeni sanırım hem aranın uzun tutulması hemde diğer sezona devam eden heyecanlı bir konu kalmaması ...

• Beğendim