Sizce Yeni Naip Kim Olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ali Buhara Mete kendisine öyle senaryo yazmıyor. Bu suçu Ali Buhara Mete'ye atma bence. Akif'i sevmiyor olabiliriz, ama Ali Buhara Mete Ömer Lütfi Mete'nin oğlu :)
sen niye atar yaptın şimdi hayrola!
akifi kim sevmediğimi söyledi.
aksine akif benim adamım kaç defa yazdım.

sen niye atar yaptın şimdi hayrola!
akifi kim sevmediğimi söyledi.
aksine akif benim adamım kaç defa yazdım.
Atar yapmadım. :D

Bir ropörtajında Ali buhara Mete, Akif'in asla bir Polat Alemdar olamayacağını söylemişti. Kendi de biliyor bunu. Bunu bilerek kendine senaryo yazacak kişi değildir herhalde. Ayrıca senaryo ekibinin başı o mu ki istediğini yazabilsin?

necati şaşmaz çok yetenekli ve çalışkan biri zaten her işi yapar o
aga zaten koskoca kurtlar vadisini 3 kişi yazmaz bunların belli bi senayo grupları olur en az 10-15 kişilik senaryo konusunda sıkıntı olmaz zaten
Azcık kendine güzel senaryo yazsın o da. Ona razıyız bak :D

ömer lütfi mete nin oğlunun başımızın üstünde yeri vardı vadiciler olarak benim tek eleştirim eskilerin önüne geçmesin abdülhey erhan kara cahit falan onları hiç geçmesin yoksa lafım yok olamazda :D

Timur olacaktır büyük ihtimalle. Polat Alemdar, Timur'un kim olduğunu göz atıyordu ve başarıları karşısında şaşırmıştı. Beraber birkaç yerde de gözüktü. Şimdi bile Timur, Polat Alemdar'a yardım ediyor. Timur, naip olmasına naip olur da, diğerleri ne der bu duruma, bilinmez. Yeni naip geçici süreliğine gelir göreve. Abdülhey daha sonra yeniden göreve gelir. Birşeyler olur ama yeni naip çok fazla durmayabilir. Abdülhey yeniden göreve dönecektir. Dönmezse devam eder tabi. Timur bu görev için en güçlü adaylardan, belki de en güçlü aday. :)