Sizce Yeni Başlayacak Olan Dizilerden En Çok Ses Getirecek Olan Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Dila Hanım | Star Tv

Oy: 6 50.0%
  • Son Yaz | Atv

Oy: 5 41.7%
  • Kayip Sehir | Kanald

Oy: 1 8.3%
  • Karadayı | Atv

Oy: 7 58.3%
  • Veda | Kanal D

Oy: 3 25.0%
  • Fatih | Show Tv

Oy: 3 25.0%
  • Babalar ve Evlatlar | Star Tv

Oy: 4 33.3%
  • Ağır Roman | Star Tv

Oy: 2 16.7%
  • Alev Alev | Atv

Oy: 0 0.0%
  • Benim Için Üzülme | atv

• Subat | Trt 1

• Diğer (Belirtiniz)

Oy: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Sizce yeni başlayacak olan dizilerden en çok ses getirecek olan hangisi?

anket-1jpg-124905190.jpg

Bak Fox'un dizilerini eklemeyi unutmusum.. Ama "Diger" olarak belirtin o dizileri..

son yaz hazal kayadan dolayı gündeme gelecektir
fatih osmanlı kıyama olduğu gibi şişireceklerdir
karadayı da kenan imirzalıoğlu olduğu için gündeme gelcektir
ve bence en çok ses getiren ali kaptanın yeni dizisi dila hanım olacaktır

dila hanım ve karadayı dikkatimi çeken diziler .. veda... babalar ve evlatlar.. son yaz balkanlar ise sürpriz yapabilir....

ağır romanın fazla izlenebileceğini sanmıyorum

kayıp şehir 4 civarı reytingde ortalamayı tutturursa başarıdır ..

asıl beklediğim is 20 dakika konusu muhteşem bunun yabancı versiyon filmini izlemiştim süperdi kaliteli oyuncularla çevrilirse güzel bir dizi çıkar ortaya ..

tabi herşey tahmin şimdilik... başlasın diziler göreceğiz ak koyunu kara koyunu :))

20 Dakikayı bende çok merak ediyorum Tuba var dizide izlemem için en büyük neden :)

20 Dakikayı bende çok merak ediyorum Tuba var dizide izlemem için en büyük neden :)

tubanın yanında kim var asıl mesele odur :)) tek kişiyle dizi gitmez yan kadro ve başrol erkek oyuncuda çok önemli ...ferihadaki parlak oğlan emir gibi bişey bulurlarsa hiç izlenmez dizi.. bence bülent inal ve engin akyürek gibi kaliteli bir oyuncu bulmaları lazım tubanın yanına...

20 Dakika dizisiyle ilgili sizler için çok çok yakinda çok büyük bir sürpriz yapacagim.. Biraz daha sabir..

Kim olursa olsun Tuba varsa işin içinde izlerim :) Süresi de keşke 20 dakika olsa :D

tubanın yanında kim var asıl mesele odur :)) tek kişiyle dizi gitmez yan kadro ve başrol erkek oyuncuda çok önemli ...ferihadaki parlak oğlan emir gibi bişey bulurlarsa hiç izlenmez dizi.. bence bülent inal ve engin akyürek gibi kaliteli bir oyuncu bulmaları lazım tubanın yanına...

ferihadan al emiri koy tugbanin karsisina 15 reyting asana