Revan Bakü'deki en yakın psikoloğa git artık iyice kaybettik seni.Jenerik ile.
Jenerik ile başlamayacak mı?Revan Bakü'deki en yakın psikoloğa git artık iyice kaybettik seni.
Jeneriksiz diziler de var ama?Jenerik ile başlamayacak mı?
İşte sen konuda sormuşsun nasıl başlar diye ben de jenerik ile dedim, bakalım jeneriksiz olursa yanılmış olurum.Jeneriksiz diziler de var ama?
GöricizzZZzzBana Kaçak Gelinler daha bi AB işi geldi ayrıca D Yapım'a son dönemde bir haller oldu.Yani bence yanlış ata güveniyorsun.
Ah şu tag yapmayı bir öğrenemedin.#Ulanİstanbul 'u izledim. Yaren'in videosu kadar abartılı değildi ama yer yer güldümKaçak gelinleri izlemedim yorumlamayayım şimdiden. Benim gönlüm İstanbul'dan yana
KMOİ başlayana kadar ben iki diziye de baktım , Kaçak Gelinler çok beğenildi TT oldu.Kimo seyrettim baştan sona Kenan vardı
Evet baktım Gelinlikler koşuyolardı Havaalanında güzeldi o kısımlarKMOİ başlayana kadar ben iki diziye de baktım , Kaçak Gelinler çok beğenildi TT oldu.
Yanlış anlaşılmasın Ulan İstanbul kötü değildi,onada baktım ama Kaçak Gelinler bir tık daha yukarıda.Açıkçası Kaçak Gelinler'i hiç izlemedim belki sonra netten izlerim çünkü ben diziyi izlersem tamamen izlemeyi severim göz gezdirmek bana göre değil.Ulan İstanbul bence sınıfı geçti beğendim diyebilirim ama Kaçak Gelinler de beğenilmiş gibi.
İki grupta da Ulan İstanbul geçer demiştim belki ab'yi Kaçak Gelinler alabilir ama total kesin [HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG] da bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?