Sizce 'Ulan İstanbul' Nasıl Başlangıç Yapar?

** Evet iki dizi de başladı. İzledik, en azından göz gezdirdik. Soruyu yeniden yöneltiyorum. Yarın açıklanan reytinglerde Ulan İstanbul ve Kaçak Gelinler nasıl başlangıç yapar ve Kaçak Gelinler ile Ulan İstanbul arasındaki rekabet nasıl sonuçlanır? :)

@Bully @ABAY_06 @sürgünüm @denizz19 @eros @Eray Güler @gizem ak @RevaN @*YıldırıM* @ehsan7000 @KayıpSehir @Polat Şaşmaz @sokak sanati @HachiKo @hayret bi şey @Forumdash @beyazsoy @Ahmad @xemrexxx (Konuya yorum yapanlar)​

[HASHTAG]#UlanIstanbul[/HASHTAG] 'u izledim. Yaren'in videosu kadar abartılı değildi ama yer yer güldüm:X Kaçak gelinleri izlemedim yorumlamayayım şimdiden. Benim gönlüm İstanbul'dan yana:X

Valla sadece göz ucuyla 5 dakika Ulan İstanbul'a baktım diğerini izlemedim. Bilemiyorum Kaçak Gelinler için yorumlar da gayet iç açıcı. Bence Kaçak Gelinler lider başlayacak. :)

2'sinede çok az bişey göz attım bana göre Ulan İstanbul sanki önde olucak gibi geliyor

#Ulanİstanbul 'u izledim. Yaren'in videosu kadar abartılı değildi ama yer yer güldüm:X Kaçak gelinleri izlemedim yorumlamayayım şimdiden. Benim gönlüm İstanbul'dan yana:X
Ah şu tag yapmayı bir öğrenemedin. :A Tekrarı vardı azlında ama Kenan vardı gerçi. :D

Açıkçası Kaçak Gelinler'i hiç izlemedim belki sonra netten izlerim çünkü ben diziyi izlersem tamamen izlemeyi severim göz gezdirmek bana göre değil. :X Ulan İstanbul bence sınıfı geçti beğendim diyebilirim ama Kaçak Gelinler de beğenilmiş gibi.

İki grupta da Ulan İstanbul geçer demiştim belki ab'yi Kaçak Gelinler alabilir ama total kesin [HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG] da bence. :A

Açıkçası Kaçak Gelinler'i hiç izlemedim belki sonra netten izlerim çünkü ben diziyi izlersem tamamen izlemeyi severim göz gezdirmek bana göre değil. :X Ulan İstanbul bence sınıfı geçti beğendim diyebilirim ama Kaçak Gelinler de beğenilmiş gibi.

İki grupta da Ulan İstanbul geçer demiştim belki ab'yi Kaçak Gelinler alabilir ama total kesin [HASHTAG]#ulanistanbul[/HASHTAG] da bence. :A
Yanlış anlaşılmasın Ulan İstanbul kötü değildi,onada baktım ama Kaçak Gelinler bir tık daha yukarıda.:)