Sizce Star'ın Yazlık Dizileri Reytinglerde Ne Yapar?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
"Star'da Yaz!" sloganıyla haftalardır tanıtılan Gold Film imzalı başrolünde Gizem Karaca'nın yer aldığı "Güzel Köylü" dizisi ve NTC Medya imzalı başrollerinde Şenay Gürler, Ege Aydan, Selin Şekerci'nin yer aldığı "Kaçak Gelinler" dizisi gelecek hafta başlayacak. Peki Star'ın bu iki yazlık dizisi reytinglerde ne yapar? Nasıl başlangıç yapar? Zirvede yer alabilir mi? Yaz boyunca reytingleri ne olur? (Yarışmaya dahil değildir)

Kaçak Gelinler 23 Haziran Pazartesi Star TV'de!

fft16_mf4412181.Jpeg

Güzel Köylü 25 Haziran Çarşamba Star TV'de!

guzel-koylu-dizisindeki-oyuncular-ve-karakterleri.jpg

2 dizinin de konu ve fragmanları ilgimi çekmedi. Tutacaklarını düşünmüyorum. :A

Star Survivor arasında deli gibi reklamını yapıyor, ikisi de orta halli gider bence.

Gerçekten iyi tanıtım yapıyor Star ama önemli olan senaryosu tanıtım sadece ilk bölüme yarıyor..

Bence Kaçak Gelinler tutar. Güzel Köylü de ortalama gider. Gerçi Güzel Köylü için epey çalıştı GOLD Film, bakalım..

Ikisi de idare eder kanalını ama yeni sezona kalabilecek konularının olduğunu düşünmüyorum.

İkisi de 5'e yakşalan reytingler alir. Ben yeni yayın döneminde star'dan atak bekliyorum. Turgut'cuğumun yeni dizisi merakla bekleniyor tarafımca:X

Çok i,ddialı değiller bilindik yaz işleriler biraz sosyal medyayı gümbürdetirler o kadar kışa çıkmaz ikiside.:)

Kaçak Gelinler büyük ihtimal AB grubunda başarılı sonuçlar alır. TOTAL'de çok ön planda olacağını düşünmüyorum.
Güzel Köylü içinse bayağı beklentim büyük. Bu yazın Güneşi Beklerken'i olacak bence. Tüm kategorilerde iyi iş çıkaracaktır.

Her iki diziside ortalamalarda gider...
Ben Kaçak Gelinleri izlemeyi planlanıyorum🙂