Sizce sezon finalinde kim katliam yapacak ? Zaza mı , pusat mı , mete bey mi ?

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
sezon finalindeki düğünde katliam olması durumunda katliamı yapacak banko 3 kişi var.

1. Zaza = pusat için yapabilir. Ayrıca sezon finalinde başından vurularak öldüğü söyleniyor. (Oranı = 1.75)

2. Pusat = yaşar ağa ile bir olup mematiden intikamı almak isteyecektir. (oranı= 3.50)

3. Mete bey = polatın yeni düşmanı olmasına rağmen henüz bir icraatını izleyemedik o yüzden hiç belli olmaz. (oranı= 6.15)

4. Kişi veya kişiler sürpriz olacaktır.

Tabi katliam çıkmayada bilir ama düğün falan kesin katliam çıkacak ve selvi ölecek , memati polat vurulacak.

Cevabı 7 haziran akşamında Tnt'de :D

(not: bu konu vadi hayranları için açılmıştır , tahmininizi yapacaksanız yapın ama sataşmaya kalkmayın lütfen )

bence de katliamın olacağı kesin selvi ölecek memati polat vurulacak baya kişi ölecek şu meşhur kumarhane baskını tarzı efsanevi bi bölüm oalcak yemin ediyom 2 senedir en çok beklediğim bölüm fragmanını izlemek için uçarak geldim resmen ama ertelenmiş :D ben kimin yapacağını tahmin edemiyorum 3 isimde uzak geliyo
1.zaza öyle bişey yapsa polatı karşısına almaz niye alsın beraber hareket ettiler daha geçen bölüm gider pusatın kafasına sıkar
2.pusat öyle bişey yapmaz yapamaz kardeşinin hayatını tehlikeye atamaz zaten öyle bişey yapamaz gücü yetmez.
3.mete bunun ne yapacağı belli olmaz katliam yapacak kadar hasım değil polatla bu şıkka da ihtimal vermiyorum pek

yani süpriz bi isim bekliyorum senaristler ters köşe yapacaktır yine bekleyip görecez :D

Ama tabii Agamın Söylediği Senaristler Ters Köşe Yapabilirler O yüzden Pek Yormayın Kafanızı Ben Haftaya Perşembeye Kadar Nasıl Sabredecem Bilemiyorum Ya Şimdiden Kalbim Küt Küt Atıyor 1 hafta 2 gün boyunca bilmiyorum nolcak:D

harbiden son zamanlarda en çok merak ettiğim şeyleriden biri nasıl olacak çok merak ediyorum

Mete bey yapıcak pusat kardeşini tehlikeye atamaz zazada polatla beraber hareket ettiler merakla bekliyorum süper olacak katliam olucağı kesin

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak