Sizce 'Paramparça' Nasıl Başlangıç Yapar?

TOTAL: 4.95

A/B: 4.45

ABC1: 4.85

kesinlikle totel 4 ab ise 5 reyting bekliyorum ilk hafta bunların üsütne çıkamaz bence
ama altındada kalıcağını sanmıyorum ortalama iyi bir başlangıcla giriş yaparlar
diğer haftalar ise totelde karadayıyı geçme ihtimalleri bence yok 7 reytingi göremezler çünkü
totelde en fazla alıcakları reyting 5 olur
ama ab gurubunda çok zorlucak karadayımı star dizileri ab gurubunda zirvede olmaya alısıklar braz zaten başlangıcı 5 reytingle açarsalar ab gurubunda diğer haftalarda 6-7 ortalamayla karadayıya rakip olurlar reaksiyon bile nerdeyse ilk dönemelr ab gurubunda karadayıyı geçiyordu yanı karadayının büyük bir fanıyım ama yine bildiğimi söylicem bir karagül mecezir durumu olusabilir burada totelde karadayı ab gurubunda paramparça zirvelerde olabilirler önümüzdekı haftalarda 🙂🙂🙂

İlk bölümün etkisiyle ve tanıtımların da etkisiyle iyi bir giriş yapar. Devamı gelir mi ilk bölüme göre göreceğiz.:D

Her yeni diznin onune Show Guldur Guldur koymayi seviyo galiba ahaha Baslangic Olarak Total 4.67 ab de 4.50

Erkan Petekkaya ve Nurgül yakışmışlar.. Niye canım Nurgül'ün neyi var sadece gidip Show ve kanal D 'nin dizilerinde oynuyordu ama Star bu diziyi tutturacak gibi. :)
Nurgül'ün birşeyi yok fakat artısı var ne biliyim :D pekde sıcak bakmıyorum hani her dizisi bitti cinayet sultan birde showdaki dizisi dielrim bu tutar zaten bu akşam bende izliyecem :)