Sizce O Ses Türkiye Jürileri Arasında En Güçlü Ses Kimde?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

???

• Murat Boz

Oy: 1 9.1%
  • Hadise Açıkgöz

Oy: 2 18.2%
  • Mustafa Sandal

Oy: 7 63.6%
  • Hülya Avşar

Oy: 1 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Sizce O Ses Türkiye Jürileri Arasında En Güçlü Ses Kimde?

o_ses_turkiye-.jpg

Tartışmasız Mustafa Sandal.

Kadın sesiyle erkek sesini ayırt edemeyen jüri üyeleri var aralarında.

Mustafa Sandal diyorum.

Bu kız beni görmeli bana kazak örmeli yalnız beni sevmeli artık! :D :barbershop_quartet_

Çocukluğumun katili. :D Kaç yıl geçti ama egoma ters düşüyosun şarkısı değilde hala aklıma bu iki şarkısı geliyor. :D

90'lı yıllardaki şarkıları gerçekten efsane. Sade bu iki şarkı da değil "Kalmadı", "Gidenlerden", "Suç Bende", "Jest Oldu", "Aya Benzer" ve daha çok fazlası. :) Evlendikten sonra şarkı performansı düştü biraz Ego yine iyi de eskilere bakış sönük kalıyor. :)

90'lı yıllardaki şarkıları gerçekten efsane. Sade bu iki şarkı da değil "Kalmadı", "Gidenlerden", "Suç Bende", "Jest Oldu", "Aya Benzer" ve daha çok fazlası. :) Evlendikten sonra şarkı performansı düştü biraz Ego yine iyi de eskilere bakış sönük kalıyor. :)

faruk k (yanlis hatirlamiyorsam :D ) honki ponki torino daha iyiydi :D

Aşka yürek gerek anlasana şarkısı da var. :D Eskisi gibi olsa albümünü alır dinlerim ama dediğin gibi evlenince performansı düştü birazcık. 90'lar başka zaten. Youtube açıktı bi dinleyeyim bunları bari. :(

- - - Ekleme - - -

faruk k (yanlis hatirlamiyorsam :D ) honki ponki torino daha iyiydi :D
çanana binbon bonibon. :D :D

ses olarak kesınlıkle murat boz mustafa sandalın kesınlıkle sesı ıyı deıl yaptıgı şarkılara lafım yok eskı şarkıları cok güzel

- - - Ekleme - - -

ama o ses türkıyede en ıyı sesler mustafa sandalın ekıbınde