- Reaksiyon puanı
- 114,155
- Puanı
- 1,060
Dizi ATV'de izlenir. TRT hariç dizilerine en sahip çıkan kanal ATV.
@Gerekli24 sadece 1 oy hakkı az olmuş.
2 yaptım hadi Ancak seçenek çok yok o yüzden 2 olsun.Dizi ATV'de izlenir. TRT hariç dizilerine en sahip çıkan kanal ATV.
Sen niye her lafımdan fesatlık çıkarmaya çalışıyorsun sürekli, komedisine yazdığım mesaj bu. Burada herkesin görüşüne benim kadar saygı gösteren birisi olsa keşke. Cımbızlayarak laf seçip yazmaya devam edeceksen beni alıntılamazsan sevinirim.@Gerekli24 haruncum ankete oy vermicem hepsinde severek izlediğim diziler var ben o yüzden hepsini en iyi kanal olarak görüyorum
------
Şu tavrın hoş değil bence forumdaki insanları küçümsemek oluyor ne yani burdaki insanlar kaliteden anlamıyormu
Sen niye her lafımdan fesatlık çıkarmaya çalışıyorsun sürekli, komedisine yazdığım mesaj bu. Burada herkesin görüşüne benim kadar saygı gösteren birisi olsa keşke. Cımbızlayarak laf seçip yazmaya devam edeceksen beni alıntılamazsan sevinirim.
Yayınlanan ankete güvenilir değil diyorsun, benim buradaki gerçeği yansıtmıyor yorumuma mı insanları küçümsüyorsun diyorsun? Çok büyük bir çelişki yalnız bu?Söylediğin söze göre yorum yaptım Yiğitcim burası gerçeği yansıtmıyor demek burdakiler pek bilmiyor demek ayrıca daha önceki yorumlarından da yola çıkarak dedim orda pek komedi için yazmadığın ortadaydı o yüzden yoksa yanlış anlama benim derdim fesatlık değil
Yayınlanan ankete güvenilir değil diyorsun, benim buradaki gerçeği yansıtmıyor yorumuma mı insanları küçümsüyorsun diyorsun? Çok büyük bir çelişki yalnız bu?
Sana göre öyle bir anlam, laflarımı yanlış yansıtıyorsun tabi ki yanıt hakkımı kullanacağım. Anket şirketini yeni duyman da senin sorunun, benim değil. İyi akşamlar diliyorum.çünkü anket şirketini yeni duydum ondan dedim ben öyle anladım gerçeği yansıtmıyor demek bence o anlama geliyor neyse uzatmaya gerek yok
Sana göre öyle bir anlam, laflarımı yanlış yansıtıyorsun tabi ki yanıt hakkımı kullanacağım. Anket şirketini yeni duyman da senin sorunun, benim değil. İyi akşamlar diliyorum.
Güvercin finalsiz bitmedi ki...Yeni sezonda 3 Bölüm daha yayınlayıp final yaptılar.Bu sezon Kanal 7 ile yarışan, Güvercin'i finalsiz bitiren, İyi Günde Kötü Gündeyi finalsiz 6.bölümde bitiren, iddialı kadrolara rağmen Babil ve Sol Yanım'ın çakılması. Buna rağmen mevcut en iyi kanal Star'ı seçmişiz, harikayız.
Diger seçeneği onun için @Tolstoyevski de ondan verdi galiba belirtin dememe rağmen açıklamadı halaDüzgün bir kanal yok. Show, Atv falan hepsi birbirinden beter bana göre Dijital candır.
Teşekkür ederim canım benim, sen de seviliyorsun.Güvercin finalsiz bitmedi ki...Yeni sezonda 3 Bölüm daha yayınlayıp final yaptılar.
İyi günde kötü günde başka bir kanalda olsa 6 Bölüm bile sürmezdi..Daha iyi , dayanmış kanal...
Babil ve Sol Yanım için ise çok sabır gösterdiği de malum... Babil 2.sezonda 1 reytingle 10 Bölüm sürdü..Hiçbir kanal yapmazdı...🙂
Bu arada forumda yeniden aktif olmana sevindim... @Afet Güçverir ... Seviliyorsun...😉😁