Sizce Kurtlar Vadisi Sezonu Kaç Reytingle Açar?

takas post: 1402109' Alıntı:
aynen adamlar işi biliyo geçen sezonda böyle yapmışlardı :D mematiyi götürdüler bakalım bu sefer ne olcak :D

iki ihtimal var. Polat ya ölecek yada ölmeyecek :D aslında çok da merak edilecek bir şey yokmuş :D

FERNANDES 23 post: 1403416' Alıntı:
iki ihtimal var. Polat ya ölecek yada ölmeyecek :D aslında çok da merak edilecek bir şey yokmuş :D

karalar suriyede ne yapacak nasıl kurtulacak?
polatın akıbeti?
akifin durumu ve kgt nin durumu ne oalcak o olaylardan sonra
ihtiyarların yeni oluşumu
tapınakçılar
yeni katılacak karakterler
daha çok merak edilen şey var aga var oğlu var :D

takas post: 1403987' Alıntı:
karalar suriyede ne yapacak nasıl kurtulacak?
polatın akıbeti?
akifin durumu ve kgt nin durumu ne oalcak o olaylardan sonra
ihtiyarların yeni oluşumu
tapınakçılar
yeni katılacak karakterler
daha çok merak edilen şey var aga var oğlu var :D

gerçekten var oğlu var :D ama Polatın dışındaki diğer olaylarda çok merak edilmiyor.
epeyi olay var güzel bölümler bizi bekliyor.

Vay be kurtlar vadisi showa geçti haberini görünce havalara uçmuştum gerçek dışı olması kötü oldu ama yinede perşembenin ve haftanın en çok izlenen dizisi vadi olacak total 15 ab 13 ile başlarız :D

WesTxCoasT post: 1405496' Alıntı:
Vay be kurtlar vadisi showa geçti haberini görünce havalara uçmuştum gerçek dışı olması kötü oldu ama yinede perşembenin ve haftanın en çok izlenen dizisi vadi olacak total 15 ab 13 ile başlarız :D

aga napıyon nasılsın :D çoktandır gözükmüyodun :)

WesTxCoasT post: 1406217' Alıntı:

İyiyim aga eve uğramıyorum bayadır eylüle doğru dönerim. :D

bende o aralar aktif olurum zaten beraber döneriz artık :d bayramın mübarek olsun :)

bakalım kimin tahminleri tutacak ben geçen sezon nokta atışı yapmıştım 14-15 demiştim 14.53 le başlamıştık :D bu yılda müthiş bi başlangıç bizi bekliyo uçarız gibi fragmana bağlı tabi
fragman çıktıktan sonra tahminimi yenilerim :D

şok şok ünlü bir oyuncu katılıyor adı yiğit Öztürk dizideki ismi hükümdar ortalık yıkalacak benden söylemesi kadir inanırda katıldı birçok isimde var açıklanmıyor totalda 17 abd 18 reytng benden söylemesi