Sizce 'Kara Para Aşk' Hangi Gün Yayınlanır Ve Kaç Reyting Alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
Son düzenleme:
kaçak düşüşünü sürdürürse salı 6 reytingin altına düşmezse çarşamba olur kpa :)

reyting için erken :) diğer oyuncuları da görelim bir:)şu an içni tuba eksi olmuş dizi içni duygu alamadık:)

Reyting hakkinda birsey yazmayacagim ama bu dizinin Carsamba günü olacagini düsünüyorum.

kaçak düşüşünü sürdürürse salı 6 reytingin altına düşmezse çarşamba olur kpa :)

reyting için erken :) diğer oyuncuları da görelim bir:)şu an içni tuba eksi olmuş dizi içni duygu alamadık:)

cuma günü yayınlanacak dizi

aha bu köşeye yazıyorum sonra demedi deme :))

Reyting hakkinda birsey yazmayacagim ama bu dizinin Carsamba günü olacagini düsünüyorum.

cuma cuma :))

Çarşamba yayınlanır. My'yi zorlayacaktır ama zirveyi alabilir mi bilemem. :)

Tuba'nin günü cuma, güzel olabilirdi ama Medcezir var ayni yapimci'dan. Pazartesi ve Cuma imkansiz yani :)

yapımcıyı dikkate almamıştım haklısın :)

cuma günleri boştu atv de pek bişey yok..... çarşambaları genelde atv nin komedi yapımları koyduğunu görüyoruz bu sefer durum değişirmi bilemem ama cuma olmuyorsa salı diyelim bari :)

yapımcıyı dikkate almamıştım haklısın :)

cuma günleri boştu atv de pek bişey yok..... çarşambaları genelde atv nin komedi yapımları koyduğunu görüyoruz bu sefer durum değişirmi bilemem ama cuma olmuyorsa salı diyelim bari :)

Pazartesi-Persembe-Cuma olmaz zaten. Persembe'de Vadi var cünkü, diger iki dedigimiz gibi ayni yapimci.
Bence günü Ay Yapim'in Star TV ile yaptigi anlasmaya bagli. Kurt Seyit hangi gün olacak. Ben hala Sali günü olacak diyorum Kurt Seyit icin lakin Persembe'de olabilir. MY'nin hazirana kadar sürecegini var sayalim. Star TV'de birde maclar oluyor Sali günleri, belki de harcamak istemeyecektir Kurt Seyit'i, o zaman Aramizda Kalsin'i Sali'ya alir, Persembe Kurt Seyit yayinlar, Kara Para Ask Carsamba olur.

Söylüyorum.. 12 Mart Çarşamba saat 20:00'de :D

Harbi mi? :D

Pazartesi-Persembe-Cuma olmaz zaten. Persembe'de Vadi var cünkü, diger iki dedigimiz gibi ayni yapimci.
Bence günü Ay Yapim'in Star TV ile yaptigi anlasmaya bagli. Kurt Seyit hangi gün olacak. Ben hala Sali günü olacak diyorum Kurt Seyit icin lakin Persembe'de olabilir. MY'nin hazirana kadar sürecegini var sayalim. Star TV'de birde maclar oluyor Sali günleri, belki de harcamak istemeyecektir Kurt Seyit'i, o zaman Aramizda Kalsin'i Sali'ya alir, Persembe Kurt Seyit yayinlar, Kara Para Ask Carsamba olur.

Harbi mi? :D
5 Mart'ta olabilir ama Çarşamba 20:00 kesin :D Çok önceden biliyordum :)

Şehzade Mustafa Öldükten sonra yayınlanacağına göre iyi reytingler alacaktır,dizi yeterki iyi olsun hertürlü yüksek reyting alır:)

kurt seyit kesin perşembe olur başka gün olmaz.. şu anda starın tam iki yıldır boşa kürek çektiği tek gün perşembe günü ..

kara para aşk da dediğin gibi pzt,perş ve cuma olmuyorsa iki gün kalır geriye

kaçak son iki haftadır çöküşlerde bence onun gidişatına göre yüksek ihtimal salı diyorum yinede....
çarşamba olur diyemiyorum ?