Açık ara mıAb grubunda Güneşin Kızları açık ara yapar. Total'de ise az farkla Kırgın Çiçekler alır. ABC1'de Güneşin Kızlarınin üstünlüğü ile sonuçlanır.
Kısacası Kırgın Çiçekler gün değiştirerek akıllı davranmış.![]()
Açık ara mıAb grubunda Güneşin Kızları açık ara yapar. Total'de ise az farkla Kırgın Çiçekler alır. ABC1'de Güneşin Kızlarınin üstünlüğü ile sonuçlanır.
Kısacası Kırgın Çiçekler gün değiştirerek akıllı davranmış.![]()
Açık ara mı![]()
AB'de bu hafta 5 alırız siz de 6,5 alsanız fark olmazEvet. AB'de şansınız yok zaten.açık bir şekilde 1. Olur.
![]()
AB'de bu hafta 5 alırız siz de 6,5 alsanız fark olmaz![]()
Ay yalansa yalan de.Ben Kırgın Çiçekler kötü dizi demiyorum.Yaz ayının en iyi dram dizisi.Düz mantık düşünüyorsun ama neyse dediğin gibi olsun![]()
Survivor ve Paramparça varken ilk bölümüyle 3,48 aldık bizdeAy yalansa yalan de.Ben Kırgın Çiçekler kötü dizi demiyorum.Yaz ayının en iyi dram dizisi.
Yeni sezonda da iyi oranlar alacaktır.Ama şimdi Survivor All Star ve Karadayı gibi reytingli rakipleri varken en az 7 alan dizi var şimdi.Barış Falay'da katıldı.
Bakalım gün değiştirecek mi?Ben bu diziye kıl değilim Güneşin Kızlarına kılım.Güneşin Kızlarını iyice düşürsün bana yeter.Survivor ve Paramparça varken ilk bölümüyle 3,48 aldık bizde![]()
Boşversenetotal kırgın çiçekler
ab güneşin kızları
yanlız kırgın çiçekelr fark atarsa musicsurivor all starda ilk hafta elenen @denizz19 olur@GunesinOglu