Sizce Hangisi Daha Zorluydu?

aaa evet noyan sayesinde bu dizi sınıf atladı bu sezon belki 3.sezon noyansız bukadar ilgili olmucak ama kaç haftadır söylüyorum noyan güçlü rakiplere karşı çok çaresiz kalıyor gündoğdu önce çocuk gibi yakaladı noyanı sonra tuğtekin o haliyle noyanı öldürüyordu adamları dokunmasaydı bu haftada ertuğrul noyanı yakalamış güçlü rakiplere bukadarmı aciz olunur titus ertuğrulla başa başa dövüşüyordu noyan şu şekilde hiç dövüşemedi🙂

aaa evet noyan sayesinde bu dizi sınıf atladı bu sezon belki 3.sezon noyansız bukadar ilgili olmucak ama kaç haftadır söylüyorum noyan güçlü rakiplere karşı çok çaresiz kalıyor gündoğdu önce çocuk gibi yakaladı noyanı sonra tuğtekin o haliyle noyanı öldürüyordu adamları dokunmasaydı bu haftada ertuğrul noyanı yakalamış güçlü rakiplere bukadarmı aciz olunur titus ertuğrulla başa başa dövüşüyordu noyan şu şekilde hiç dövüşemedi🙂
Şükür benim gibi düşünen biri :D

Açıkcası teke tek Titus sanki daha iyi savaşıyordu ama Noyan'ın tipi yetiyor :A

İyi de burada biz kim daha iyi dövüşüyor anketi açmadık. Hangisi daha çok zorladı diyoruz. O da net bir şekilde verdiği zaiyatlar ve diziye yaptığı etki sayesinde Noyan'dır.

Ha bir de Noyan da gayet sağlam dövüş tekniklerine sahip, senaristler yüzünden teke tekleri kaybetti, o da sırf bizim taraftakileri yüceltip seyirciyi gaza getirmek içindi. Yoksa normal şartlarda Noyan dizideki bize gösterilen dövüş tekniğiyle teke tekleri rahat bir şekilde alırdı, bir tek Ertuğrul'la kafa kafaya kapışıp kaybederdi. Yani geçelim o Noyan güçlülere karşı dövüşemiyor ayaklarını lütfen. Onlar senaristlerin tutarsızlığı. :A