Sizce Hangi GSM Operatörü Reklam Filmlerinde Daha Başarılı?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    12

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061

Yıllardır televizyonlarda GSM şirketlerinin reklamları yayınlanıyor, bazen birbirlerine gönderme yapıyorlar bazen çok farklı reklam filmleri çekiyorlar, peki sizce reklam konusunda en başarılı şirket hangisi? Daha önceden örnekler verecek olursam mesela Avea'nın "Fasulye" temalı reklamları, Turkcell'in Cellocan'lı reklamları, Vodafone'nın BKM oyuncularına çektirdiği reklamlar ilgi görmüştü.

Sizce reklam konusunda en başarılı GSM operatörü hangisi?

en-fazla-abone-hangi-operatorde.jpg

Güncellerden birkaç örnek;

Doğma büyüme Turkcell'liyim. Çok şükür iyi geçiriyorlar, buradan selam göndermek istiyorum.

Cevabım ise Vodafone.

Avea'nın fiyatı uygun yoksa interneti çok yavaş. Hiç memnun değilim aslında. :T:

Avea diyelim o zaman.

Ben de ezelden beri Turkcell kullanıyorum fakat reklam filmlerinde Vodafone çok başarılı bence, her zaman dikkat çekecek, farklı reklamlar yapıyor. Yalnız Beyazlı reklamlarını pek beğenmiyorum.

Turkcell eskiden çok iyiydi ama yine iyi reklamlar yapıyor özellikle sosyal sorumluluk projeleri temalı reklamları çok iyi, konuda paylaştığım görme engelliler için reklamlar ve doğuda çekilen reklamlar. Sanırım "Kardelen" reklamı da Turkcell sponsorluğundaydı.

Avea'nın Fasülye'li reklamları iyiydi. :D

Neticede olarak Vodafone dedim. :A

Vodafone'un BKM'li reklamlarından bazıları ve bu aralar yayınlanan Beyaz'lı reklam serisini pek beğendiğim söylenemez. Öte yandan Avea (Türk Telekom)'un son reklamının jingle'ı çok iyiydi, ama sadece o kadar. Yani Turkcell diyorum. :)

Vodafone iyi bir ara telsim varken reklamları çok iyiydi..her reklamı birbirinden iyiydi:)

Sneijder'de fiberliyormuş :F

Türk Telekom dedim.

''Noluyor hanım noluyor'' lafıyla beni delirten AVEA'ya gidiyor oyum. :D