DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,215
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
3 Gün hariç evet![]()
Star ne yapacak oturup kanal d yi mi izleyecek
3 Gün hariç evet![]()
PazartesiBen de yapayım. Acun TV8'de olduğu için bence yavaş-yavaş yükselecek. Survivor'da anca zirveyi alır.
TOTAL - A/B - ABC1
Pazartesi
ATV/Kanal D/ATV
Salı
Kanal D/Kanal D/Kanal D
Çarşamba
Kestirmek çok zor. Henüz Gültepe nasıl olacak bilmiyorum ama Reaksiyon'un zirvede olacağını sanmıyorum.
Perşembe
Kanal D/Kanal D/Kanal D
Cuma
FOX/FOX/FOX ()
Cumartesi
FOX/FOX/FOX (Şimdilik)
Pazar
Kestirmek zor. Şimdilik.
Bende AYYNENN TAM da BU ŞEKİLDE düşünüyorum ama SUNGURLAR belki kıl payı 1.olabilme ihtimali var sonuçta YENİ DİZİ olarak tanıtılıyor.. ama KG şu an da kimse yokken bile 5 i alamıyor ama O HAYAT BENİM tam da 5 alıyor ? PAZAR FOX diyorum bu nedenle..TOTAL
Pazartesi: ATV
Salı: Kanal D
Çarşamba: Star TV
Perşembe: Kanal D
Cuma: FOX
Cumartesi: Samanyolu TV
Pazar: Samanyolu TV
Sungurlar ilk bölümlerinde alamaz belki zirveyi ama zamanla ele geçireceğini düşünüyorum, Küçük Gelin'de bence oranlarını yarın baya bi arttıracak O Hayat Benim'e kaptırmaz zirveyiBende AYYNENN TAM da BU ŞEKİLDE düşünüyorum ama SUNGURLAR belki kıl payı 1.olabilme ihtimali var sonuçta YENİ DİZİ olarak tanıtılıyor.. ama KG şu an da kimse yokken bile 5 i alamıyor ama O HAYAT BENİM tam da 5 alıyor ? PAZAR FOX diyorum bu nedenle..
İnşallah bakalım.. ama ben SUNGURLAR ile KG nin tam tersi olacağını düşünüyorumSungurlar ilk bölümlerinde alamaz belki zirveyi ama zamanla ele geçireceğini düşünüyorum, Küçük Gelin'de bence oranlarını yarın baya bi arttıracak O Hayat Benim'e kaptırmaz zirveyi![]()