Sizce Hangi Üniversite ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canım üniversitelerin puanlarının ve sıralamalarının olduğu liste :) Malum puanlar düşecek sıralamalar gerileyecek kontenjanlar artacak deniyordu :)

- - - Ekleme - - -

Bayılmasını isteyen yok zaten 😉

- - - Ekleme - - -

Ya ÖSYM sayfası açılıyor. Link'e tıklanmıyor ÖSYM sayfasındaki
Allah Allah ben her seferinde giriyorum özelden sana benim 2.forumun sayfasını atam oradan dene

Canım üniversitelerin puanlarının ve sıralamalarının olduğu liste :) Malum puanlar düşecek sıralamalar gerileyecek kontenjanlar artacak deniyordu :)

- - - Ekleme - - -

Bayılmasını isteyen yok zaten 😉

- - - Ekleme - - -

Ya ÖSYM sayfası açılıyor. Link'e tıklanmıyor ÖSYM sayfasındaki

İsteyip istememe meselesi değil olay,ben sadece bilgilendirme yapıyorum.:D

Üniversitelere gelecek olursak direk üniversitenin iyiliğine yada kötülüğüne göre yorum yapılmamalı.Birçok iyi üniversitenin bazı bölümleri çok vasat olabiliyor.Daha özel bakılmalı konuya.Biraz araştırma yapıp birşeyler söylerim pek hakim değilim bu konuya.:)

Ondan sonra lisans tercihi yapacaksan tablo 4'ü indirmen lazım. :)

Aynısı sende nasıl olsun bunu ösym 3 temmuzda koymuş. :D
Ciddiyim aynısı var bende ya

- - - Ekleme - - -

Körfez Yayınları - LYS Tercih Modülü
Körfez robot getirmiş sitesine sıralamanı yazıyon ama sanki puanlar yüksek sıralama seninle aynı :( @Almila Söyle yani mesela sıralamam 130 bin ya o puandaki puan epey yüksek benden aldığım nasıl oluyor anlamadım :(
Şöyle oluyor ki puana bakmayacaksın sıralamaya bakacaksın yani puan önemli değil anladın mı ? Bu sene herkez kötü yaptığı için sıralamalar düştü o yüzden paun önemli değil sıralamaya bak 😉

Şöyle oluyor ki puana bakmayacaksın sıralamaya bakacaksın yani puan önemli değil anladın mı ? Bu sene herkez kötü yaptığı için sıralamalar düştü o yüzden paun önemli değil sıralamaya bak 😉

Aynen benim girdiğim bölüm 359 puandı benim ki 330'lardaydı yinede girdim bölüme sıralamadan dolayı. :)