Sizce ''Hababam Sınıfı'' Hangi Gün Yayınlanır?

Sizce hangi gün olur?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Star TV'de yayınlanacak olan ve bir bakımdan iddialı dizi Hababam Sınıfı sizce hangi gün yayınlanır? Star TV'nin bilindiği gibi Çarşamba , Cumartesi ve pazar günleri kesin dolu geriye kalan günlerden Kalbim 4 Mevsim toparlanabilirse Perşembe günü de dolabilir.Onun dışında diğer günler pek güzel geçmiyor Star TV için. Şunu da söylemeliyimki Gani Müjde'nin dizisi olacağı için Pis 7'li adlı dizinin karşısına konulacağını pek sanmıyorum. Sizce hangi gün iyi olur ve kaç reyting alabileceğini söyleyebilir misiniz?

Bencede Pazartesi pt1 ve 6-8 reyting alabileceğini düşünüyorum iyi olursa tabi ab grubuna hitap edn bir dizi olur

cuma olursa şansı olabilir diğer türlü şansı olmaz...

Pazartesi bence de. Ama Perşembe de olabilir.

Yalan Dünya başlamasaydı Cuma derdim ama Yalan Dünya karşısında hiç şansı yok

Bence de Pazartesi
Pazartesi komedi eksikliği var
İnşallah bu duruma Hababam Sınıfı dizisi el atar

Yalnız bence Hababam Uzay da Pazartesi yayınlanacak. Konuları çok farklı olsa da aynı gecede iki Hababam olma ihtimali yüksek

Bu yapımcılar Pazartesi akşamlarına neden komedi dizisi koymadığını ben buldum. Pazartesi yeni bir hafta ya o yüzden. Mesela benim en sevmediğim gün Pazartesi'dir ve bir çok kişinin de öyledir

Bu yapımcılar Pazartesi akşamlarına neden komedi dizisi koymadığını ben buldum. Pazartesi yeni bir hafta ya o yüzden. Mesela benim en sevmediğim gün Pazartesi'dir ve bir çok kişinin de öyledir

Ne alakası var ki. Sevmiyorsan sevmen için bir sebep çıksın işte

Leyla ile Mecnun Pazartesi akşamları yayınlanıyor ve kendi kitlesinde çok izleniyor

Pazartesi muhtemelen, persembe gunude yayinlanabilir. Birkac hafta sonra belli olur.

Yalnız bence Hababam Uzay da Pazartesi yayınlanacak. Konuları çok farklı olsa da aynı gecede iki Hababam olma ihtimali yüksek

Eve düşen yıldırımda pazartesi yayınlanacağı söyleniyor.Bence Hababam Uzay Perşembe yayınlanabilir...

kesinlikle Sali veya hafta sonu yayinlanmali yoksa 3 hafta icinde yayindan kaldirilir.

perşembe cuma hariç her gün tutunabilir bence