Sizce Galatasaray Gruptan Çıkabilir Mi?

Gruptan çıkar mı ?

• Hayır

Oy: 3 42.9%
  • Evet

Oy: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

Fb_King

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
294
Puanı
205
Soru açık ve net. Çıkar mı çıkamaz mı ? :)

3.olarak gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. :D

valla ben terim varken gs den korkardım ama saolsun ünal başkan tüm korkularımı benden aldı artık çok rahatım
Hücum yapamayan bir takımın korkulacak bir şeyi olmaz tabii abi. Terim olsa ruhumuzla oynar, bir sürü pozisyona girerdik fb maçında. Yine yenilebilirdik ama iyi futbolla kaybederdik en azından.

juventusta defans yaparak berabere kalmıştı,arenada gol atmak için juventusun üstüne gitmek zorunda
bu sefer juventus geriye yaslanarak pirlonun araya atacağı toplarla daha fazla etkilimi olur göreceğiz

bu maçları terim oynamayı severdi;ünal başgana tavsiyem yıldırım demiröndenden takımın başına fatih terimi getirmek için 1 maç izin alsın🙂

Hücum yapamayan bir takımın korkulacak bir şeyi olmaz tabii abi. Terim olsa ruhumuzla oynar, bir sürü pozisyona girerdik fb maçında. Yine yenilebilirdik ama iyi futbolla kaybederdik en azından.
valla terim olsaydı kadıköydeki maçta herşey olabilirdi

Ben evet dedim.Çıkacak gibi görünmüyor ama istiyorum işte rakip takım bile olsa. :)

Mancini bu akılla giderse çıkmamız zor .Terim olsadı şimdi hazırlıklara başlamıştık bile 🙁

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy