Kimsenin kıskanacak hali yok zaten, amaç gargara. O yüzden ciddiye almana gerek yoktu, bundan sonra bu ve buna benzer mesajlarımda seni etiketlemem olur biter.
Kimsenin kıskanacak hali yok zaten, amaç gargara. O yüzden ciddiye almana gerek yoktu, bundan sonra bu ve buna benzer mesajlarımda seni etiketlemem olur biter.
Orada adını yazmadım ki sadece etiketledim, kimseyi kastetmeyerek genelleme yaptım ve etiketlememdeki tek amaç mesajımı görmeniz zaten.etiketleme anlamında demedim kıskanç denildiği zaman benim adımı yazılmasın diyorum sadece etiketlemende hiç bir sakınca yok kerem etiketleyebilirsin tabii gırgır yaptığını biliyorum
Orada adını yazmadım ki sadece etiketledim, kimseyi kastetmeyerek genelleme yaptım ve etiketlememdeki tek amaç mesajımı görmeniz zaten.
Özelden at.@kerem göstermezse ifşa etmem kimseyi etmedik ayoll
Kavga mesajları duruyor forumda Harun trip atmıştı
Hhaha yok ayoll Haruna gösteririm belki sen çatla patlaÖzelden at.
Nasıl biriydim peki?Hhaha yok ayoll Haruna gösteririm belki sen çatla patla
Bende meraklı değilim@serhatr otursun ayol biz meraklı değiliz haruna
Aferin benden korkman senin için artıHayatim neyini kiskanayim harunu alanın başına @serhatt bela olur o yüzden benden uzak dursun
Birlikte foto atarız sana kim izler görürüsünAnca bizi izler o.
Sakın ipucu verme
Az çok biliyorum zaten. Sende söyle rahatlayalım artık.
Ahhh çok teşekkürler o senin güzel bakışından.Aaa başta şunu söyliyim gördüğüm hiç bir üye tipsiz değildi ama herkesi değil konuda yazdı gibi 5 tane seçecem
Şimdi forumlar arası parlak oğlanlar yarışması yapılıyor banada dediler ki forumun hanımı olarak seç 5 tane yarışmacı @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. bu beşliyi yollarım büyük ihtimalle forumumuz şampiyonluğu alır gelir orda da 1.oluruz
@xemrexxx @kerem @serhatt @cookies @xBUGRAx
Sen anca foto atarsın biz üst levele geçtik bile.Birlikte foto atarız sana kim izler görürüsün
Sanki hepimizi gördü.Aaa başta şunu söyliyim gördüğüm hiç bir üye tipsiz değildi ama herkesi değil konuda yazdı gibi 5 tane seçecem
Şimdi forumlar arası parlak oğlanlar yarışması yapılıyor banada dediler ki forumun hanımı olarak seç 5 tane yarışmacı @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T. bu beşliyi yollarım büyük ihtimalle forumumuz şampiyonluğu alır gelir orda da 1.oluruz
@xemrexxx @kerem @serhatt @cookies @xBUGRAx
Sen İstanbulda değil misinSen anca foto atarsın biz üst levele geçtik bile.
1 saatlik mesafemiz var.Sen İstanbulda değil misin
Sen onun için geçici bi hevessin tadını çıkar1 saatlik mesafemiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?