Sizce Forumda Ki En Kanal Fanatiği Üye Kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,994
Puanı
1,061

Sizce Forumda Ki En Kanal Fanatiği Üye Kim?

Kanal D , Show TV , Star TV , ATV , Fox TV , TRT 1 , STV ve birçok kanal hepimizin sevdiği ilgilendiği bir kanal vardır mutlaka. Ancak forumda kanalı sahiplenen birçokta üyemiz mevcut bende dahil. :D Peki sizce kim hangi kanalın savunucusu ya da fanatiği?

Birbirimizi kırmadan iyi bir anket ortamı olması ve anketime katılmanız dileği ile.

Herkese iyi bir anketler dilerim.

Son düzenleme:
atv - çocuklarduymasın
Show - mrt-06
Kanal D - RevaN
Fox - XBUGRAx, Billy Kane
Star - Mahoni

mrt-06 - Show Tv kesinlikle. Show Tv ile ilgili ne olumsuz yorum yapsak hemen dislike veriyor.

Mahoni, muhtesemyuzyil - Star (Pek fazla girmiyor Son zamanlarda Mahoni)
Az biraz atv - takas

Benim Kanal D ile ilgili ne gibi yorumlarım görülmüş ki. İki yapımını izliyorum, Yalan Dünya ve İntikam.

Yazında bi Güneşi Beklerken`i izleyeceğim. Kimse Kanal D ile ilgili yorum yapınca hemen atlamıyorum, o da onun fikri. Siyah ekran seyretmiyorum.

Kanal D --> RevaN
ATV --> çocuklarduymasın
FOX --> Haluk
Star --> Μαнoni
Show --> mrt-06
Ülke TV --> Ben :A

beni ntvspora yazın direk ntvspor fanatiğiyim :D

Arkadaşlar yukarda Allah var, benim en sevdiğim kanal Kanal D bu doğru ama her yapımını da seyretmiyorum.

mrt-06 Show Tv'de ne oldu seyrediyor. İster Film, İster yarışma, ister dizi tekrarları. Benim Kanal D`de bir film izlediğim görülmüş mü? Bir İntikam bi de Yalan Dünya.

Mahoni ve muhtesemyuzyil da aynı şekilde, Starda siyah ekran olsa seyrediyorlar.

Sizden saklıyorum ama koyu bir Flash Tv fanıyım ben.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yukarda Allah var, benim en sevdiğim kanal Kanal D bu doğru ama her yapımını da seyretmiyorum.

mrt-06 Show Tv'de ne oldu seyrediyor. İster Film, İster yarışma, ister dizi tekrarları. Benim Kanal D`de bir film izlediğim görülmüş mü? Bir İntikam bi de Yalan Dünya.

Mahoni ve muhtesemyuzyil da aynı şekilde, Starda siyah ekran olsa seyrediyorlar.
Show TV'de Salih Kuşu'nu , Yaparım Bilirsin'i Adını Feriha Koydum'u bu sezon izlemedim. Ayrıca senin de benden farkın yok.

revan seninki daha kötü işte onlar izliyolarda savunuyolar seviyolar sen izlemeden herşeyini savunup fanatiklik yapıyon siyah ekranı bile savunuyon nerdeyse kanal d de :kiki:

Ben hangileri izlemedim bi sayalım istersen. :)

Ayrıca hemen kızmana gerek yok ne dedim ki?
Kızmadım ki bende açıklık getirdim ben Haluk gibi oturup çocuk dizisini bile izlemem. :) Ama reytinglerini takip ederim.

Her açtığın konu Kanal D ve reyting bölümünde Kanal D diyip durduğun için fan olduğunu düşünüyorum.