Sizce En İyi Yeni Sezon Tanıtımını Hangi Kanal Hazırlayacak ?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
şu anda hiçbiri

Yukardakilerden en iyi trt1 bence sade güzel. Showunki de fena degil bence ozellikle muzik cok iyi insanin agzina dolaniyor. Starida begendim cok yaratici acun istedi gitmedim espriside gozumden kacmadi :D ama arka fonda ki muzik mi desem ne desem bilemedim o cok kotu :D foxun tanitimi vasat bence iyi degil ama kotu de degil. Samanyolu berbat otesi. Atv ve kanal d o kadar atraksiyona bosuna girmisler cok sacma olmus tanitimlari

Show Tv'nin tanıtımı neden eski olan? Keşke hepsinin aynı yıldaki tanıtımı olsaydı. :)

Bu yıl Star'ın tanıtımından umutluyum. Geçen seneki tanıtım farklıydı. Bence güzeldi de. Bir önceki sene fena değildi.

Kanal D'nin geçen seneki tanıtımı güzel değildi bence ama yine en iyi aday o.

FOX sezon bitiminde bile tanıtım hazırladı bu yıl güzel bir tanıtım bekliyorum. :)

En sıcak ve içten tanıtımları bence Show TV hazırlıyor Kanal D ile aynı tarzda aslında ikisinde de kereoke yapılıyor ama Show TV'de kendi müziği kullanılıyor.

TRT'nin hiç oy alamaması bence çok acı. En kaliteli kanal bence hep devlet kanalı olmalıdır ama bugünkü TRT bundan çok uzak...